Biztos van,de szerintem undoritó és egyáltalán nem férfias!
2007. nov. 4. 16:50
2/16 anonim válasza:
Ritkaság az ilyen. Nekem sem tetszik.
2007. nov. 4. 16:53
3/16 anonim válasza:
Huh, nekem ez elég bizarr, de biztosan van, akinek tetszik!
2007. nov. 4. 18:49
4/16 anonim válasza:
hová nem süllyedünk még? miniszoknyát is kéne ráadni a pasikra:) ez persze csak a nemtetszésem hangja! és nem is találkoztam még olyen nővel sem, akinek ez tetszik.
2007. nov. 4. 19:51
5/16 anonim válasza:
Akkor én megtöröm a sort és kiváltom sokatok undorát, de nekem semmi bajom nincs vele. Akinek tetszik és jólesik, miért ne hordhatná. Engem is csak a páromon hat meg, más pasik seggét nem nézegetem. De miért ne?
Ez olyan, hogy ha a férfi részeg,az normális, ha a nő, akkor az undorító?...
A mai világban nincsenek ilyen megkülönböztetések. Lassan több pasi van a szoliban , mint nő.. meg a kozmetikusnál...
2007. nov. 5. 14:48
6/16 anonim válasza:
Szerintem a férfitangákat inkább a meleg férfiak szórakoztatására találták ki, nem a nők kedvéért...
2007. nov. 5. 19:34
7/16 anonim válasza:
jézusom,hogy egy tanga bugyi milyen felháborodást vált ki.nem is gondoltam volna.
egyébként szerintem semmi bajom nem volna vele,ha egyszer a párom meglepne azzal,hogy felveszi.
ugy látszik van aki,lehányná a párját.én asszem beindulnék tole!
dehát emberek és emberek!!!!
2007. nov. 6. 01:18
8/16 anonim válasza:
Ismertem olyat,skinek baromira tesztett,ha a pasije sztríppel neki egy tanga marad a végén,amit ő vesz le...
Nekem személy szerint nem tetszik,és tudom,h a Kedvesemnek se,innentől kezdve meg sem fordul a fejemben,h hogyan állna rajta.
2007. nov. 6. 07:12
9/16 anonim válasza:
nekem tetszik!!! én magam vásároltam a páromnak egy viccesebb darabot, és nagyon szexi benne!:)
2007. nov. 6. 20:22
10/16 anonim válasza:
van olyan ferfi aki sexisnek tartja a teljes feneket takaro altalam mamibugyinak vagy 200 literesnek nevezett bugyit,es van olyan no akinek tetszik a ferfitanga,foleg ha egy jo testu pasin van.sosem lattam chippendale showt jegeralsoban vagy fecskeben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!