Lányok, szerettek kihívóan öltözni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 15:45
1/9 anonim válasza:
Nem. Nagyon néha egy mélyebb dekoltázst adó felső belefér, de nem mutogatjuk magunkat :D
2/9 anonim válasza:
Nem, anélkül is épp eléggé megbámulnak mindig, azt is utálom.
3/9 anonim válasza:
néha, ha elmegyek bulizni és olyan kedvem van, de ez sem egyenlő azzal, hogy közönségesen néznék ki. de amúgy általában nem, sőt.
5/9 anonim válasza:
Mivel én nem vagyok valami szép és feltűnő egyéniség ezért időnként mély dekoltázsú felsőket hordok, hogy felhívjam magamra a figyelmet, de azért túlzásba nem esek.
6/9 anonim válasza:
Nem! Rosszul érzem magam úgy. A párom nézegessen, ne idegenek! Neki itthon már más kérdés.
8/9 anonim válasza:
nem. eleve nincs is dekoltázsom amit kivillantsak.
9/9 anonim válasza:
Nem. Nincs hozzá olyan alakom. Ha olyan lenne,akkor is inkább a lábaimat mutogatnám. (szép,hosszú lábakat akarok). De elég rossz környéken lakom, plusz még rosszabb környéken van a munkahelyem, ráadásul oda is hajnal 5kor megyek,így inkább vagyok slampos, mert kevésbé tűnök fel. És még így is sokszor beszólnak/bámulnak gyanús alakok. :( Szóval nem,nem szeretek.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!