Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Elegáns? Sármos? Jó...

Lányok! Elegáns? Sármos? Jó az öltöny?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 27. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A szakmunkás bajuszra emlékeztető arcszőrzet, édesanyám fülbevalói és úgy maga a pasi, mint jelenség kilőtte magát nálam. Az öltönyből semmit nem látszódik a képen.

19/L

2015. jún. 27. 12:56
 2/11 anonim válasza:
100%
NEM,NEM! Az öltönyből nem látszik semmi.
2015. jún. 27. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak férfiak akik hiába növesztenek arcszőrzetet, hiába vannak nagyon férfiasan elegánsan felöltözve, hiába van macsósan belőve a hajuk akkor is gyerekesek és nem tudnak sármosak lenni. Na ő nekem pont ilyen. :)
2015. jún. 27. 13:00
 4/11 anonim válasza:
100%
Tudom hogy lányokat kérdezel de azért megosztanám én is a véleményem.Az öltönyből nem látok semmi szóval arról nyilatkozni nem lehet, DE fülbevalőt öltönnyel SOHA ne vegyél fel(kedves JB ízlésficamos tehát értem, hogy rajta miért van a képen)!Hétköznapi ruhával még rendben van férfin a fülbevaló, de öltönynél mandzsettagombon(ha az ékszernek minősül), órán és esetleg karikagyűrűn kívül más ékszer nem előnyös(ja és még egy gallértű is lehet de azt sem nevezném igazán ékszernek).
2015. jún. 27. 13:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az öltöny nem is látszódik. Ez a bajusz meg mi? :DD Meg mik ezek a köves fülbevalók? Ha melegbárba készül, akkor tök jó szett, amúgy nagyon gáz. Ilyen bajusza volt minden 15 éves osztálytársamnak, akik akkoriban ezt komoly arcszőrzetnek hitték.
2015. jún. 27. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Már a kérdés formájából, és a kommentekből lejött nekem, hogy Justin Bieberről van szó.

Egyre érezhetőbb kamuszaga van ezeknek a kérdéseknek.

Az nem lehet, hogy valaki fiú létére ennyire bele legyen habarodva dzsásztin bíbörbe, hogy minden nap feltesz róla egy kérdést.

2015. jún. 27. 13:31
 7/11 Veró2003 ***** válasza:
100%
Az öltönyből nem látszik semmi, a fülbevalók és a bajusznak nevezett pár szőrszál meg röhejesek!!!
2015. jún. 27. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:
sajnálom, nem bírok mást nézni, csak azt a bajuszt, amihez hasonlót gyakran látok serdülő szakmunkásokon.
2015. jún. 28. 18:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem, az öltönyből nem látszik semmi.
2015. jún. 28. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
undorító. maga az öltöny lehet hogy jó lenne de kb semmi se látszik belőle.
2015. jún. 29. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!