Ciki ha valaki műbőr kabátot visel?
Nem szokott problémát okozni az öltözködés, de kíváncsi lennék, hogy mennyire ítélkeznek az emberen, ha nem bőrből van a kabát, ami rajta van. Mert eredetire most nem futja, de tavasszal valamilyen kabátban még járni kell. Nagyon észrevehető a különbség? Fel lehet venni bárhová?
26/ L
Szerintem pont akkor gáz, ha nagyon hasonlítani akar az igazira, abból szoktak nagyon csúnya dolgok kijönni.
Meg perce a PVC/nejlon szinvonalú cuccokból.
Nekem bőr kabátom van, azért vettem meg drágán, mert ez sokkal strapabíróbb, több ideig tudom hordani, nem kopik, szakad szét, így jobban járok anyagilag.
De simán hordanék műbőrt is, manapság ez nem arra megy ki, hogy úgy nézz ki, mintha bőrt hordanál, egyáltalán nem gáz.
Igen tini vagyok...
Te nem szimplán "foglalkozol a megjelenéseddel",elég sznob módon viselkedsz.Irány a bolt,vegyél döglött macska-kabátot nehogy kinézzenek...
Lehet, hogy sznob vagyok, de vállalom. Sajnos, mivel nem engedhetem meg magamnak egyelőre, hogy eredetit vegyek, műbőrből pedig nem találtam olyat, ami normálisan nézett volna ki, így már letettem a műbőr kabátról.
S remélem hamarosan jön a jó idő is.
(Volt már korábban műbőr, de az nem bírja olyan sokáig, itt szakad el, ott feslik föl a varrás, szóval lehet, hogy érdemesebb gyűjtögetni az eredetire, mint minden évben megvenni a műbőrt.) Lehet, hogy ezért az állatok meghalnak, na, de mielőbb megesszük őket, akkor is meghalnak. (S ettől szerintem még nem vagyok állatgyilkos. Másképpen is lehet az állatokat védeni.)
Köszönöm mindenkinek és mindenkinek megy a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!