Miert kerul tobb ezerbe egy Calvin Klein bugyi?
1. Mert CK
2. Mert nem megy szét 2 mosás után.
Mondjuk nem tudom, egy Triumph bugyi is több ezer, és az pl szétmegy.
A CK bugyijaim közül van ami már 1 éves és semmi baja. Kb 3000 Ft volt, szóval nem mondanám drágának, sőt.
Egyébként pedig olyan kényelmes, mintha nem is lenne rajtad semmi. Nem vág be, nem nyom, és nagyon finom az anyaga.
Melltartói is nagyon jók!
"Mert nem megy szét 2 mosás után." :DDDD
A kínaiból vett 400 Ft-os bugyijaim is évekig bírják.
(első)
Jó neked… Én nem tudom a kínai bugyik meddig bírják, mert fel nem venném! Műanyag, festékkel átitatott vackok, azt sem tudod mi szívódik fel belőle a bőrödön keresztül. De persze ez a te döntésed, te választásod. Ha neked megfelel, akkor viseld.
CK mellett még Stella McCartney, Armani, Wolford és La Perla fehérneműket veszek, régebbről van pár Triumph darabom. És a CK még nem is drága, hozzáteszem.
És #8-as te honnan tudod hogy mondjuk a CK-es bugyik különböznek-e egyáltalán az olcsó bugyiktól?
Saját tapasztalatom, hogy többször sokkal jobbak az olcsó fehérneműk, mint a drágák. A melltartókról nem is beszélve, amikor egy használat után szétmegy a 7ezer forintos márkás melltartó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!