Lehet valahol még kapni igazi hosszú férfi szövetkabátot?
Figyelt kérdés
Főleg turkálókra gondoltam, ott szerintetek lehet még kapni ilyen kabátokat?Hosszú alatt térd alá érőre gondoltam.Előre is köszi a válaszokat!2015. jún. 23. 14:34
1/5 anonim válasza:
Lehet, amikor szezonja van. Nem most.
2/5 anonim válasza:
Turikban lehet, de mivel most nyár van, nincsenek.
Majd késő ősszel meg télen sok lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
És szerintetek turiban kb. mennyibe kerülhetnek majd ha "szezonjuk lesz"?
2015. jún. 24. 21:10
4/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik turiba mész és hogy az most darabáras vagy kilós. Ezt így nem lehet megmondani, hogy mennyibe kerül, mert turija válogatja, hogy mennyiért adják.
5/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a sok kérdezősködésért, de lenne még egy kérdésem:Mennyi esélye lenne annak, hogy S-es méretben találok egyet?(Tudom, ez is hasonló az árral kapcsolatos kérdéshez[tehát elég nehezen megválaszolható] detapasztalat alapján hátha tudtok választ adni)
Ja, és még egy kérdés(mégegyszer bocsánat):Van esélyem régebbi (fazonú) darabokat találni?
Ilyesmikre gondolok:
Köszönöm az eddigi válaszokat, és várom a továbbiakat is!
2015. jún. 25. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!