Hol találok olcsó nagy kosárméretű fürdőruhát?
Figyelt kérdés
Betegség miatt felszedtem 10 kg-ot tavaly nyár óta. Így most 75E a méretem, a régi fürdőruhám nem jó sajnos :(
Jövő csütörtökig kéne szereznem jó minőségű fürdőruhát ami tart is, mert sajnos megereszkedtek kicsit a melleim. Egyrészesre gondoltam, hogy ne bántsák az emberek szemét a hurkáim, és én is "biztonságban" érezzem magam, de végső esetben jó a bikini is, ha nincs más.
Voltam már Tescóban, Auchanban, Triumphban, helyi fehérneműs butikokban, mindenhol gyönyörűek vannak, de sajnos nem tartanak semmit.
E kosárméretben 80-85től kezdődnek szinte mindenhol a lehetséges méretek.
Valakinek valami ötlet? Annyira szeretnék strandolni! :)
Árban max 10000 fér bele.
2015. jún. 22. 22:58
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sajnos párszor már pórul jártam vele, úgyhogy nem merek úgy rendelni, hogy nincs próbálási lehetőség. Ráadásul nem is szállítanák ki addig. :(
2015. jún. 23. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!