Mit gondoltok, hany eves kor utan ugymond "ciki", ha egy fiu ilyen stilusban oltozkodik? (link)
melyik az a felso hatar, ami utan mar azt mondod, hogy ehhez mar tul erett vagy komoly egy fiu/ferfi
https://www.youtube.com/watch?v=5P7z0lSjl68
Max. 18 éves korig. De ez már nagyon max. Őszintén inkább 16-ot mondanék.
Nekem nagyon nem jön be ez a stílus, nevetségesnek, gyerekesek, divatmajmosnak, és idétlennek tartom. Főleg akkor, ha szemöldökráncolás, és ecsethaj, vagy fullcap is jár hozzá. Elhányom magam az ilyentől.
Én eleve a komolyabb, stílusosabb, érettebb, kevésbé a divatot majmoló, hosszabb hajú srácokat kedvelem.
hát pedig ez tök jól néz ki, bírom a streetwear-t. főleg ha megnézzük az átlag emberek bőgatya+feliratosing kínálatát... sok ilyen öltözködésű srácot ismerek szerencsére.
szerintem nem swages annyira. tök minimál. semmi köze az ecsethajú srácokhoz.
az nem jön be, ha a derekára teszi a pulcsit, az gáz.
amúgy teljesen rendben van.
30 éves korig bőven lehet hordani, de ha vki fiatalos 30-on túl is, akkor is jól fog állni neki.
mondjuk a pc-t szerintem 25 körül ki fogja szedni, ha kicsit komolyodik. :D
a gyakori közönsége is olyan, mint az utcai emberek többsége, volt, hogy egy undorító felálló orrú balerina cipőt javasoltak nekem, hogy az milyen szép. :D
dehát ez a stílus, amit te is linkeltél, nem véletlen van felkapva divattal foglalkozó körökben. rájuk kell hallgatni. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!