Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki már rendelt a H&M...

Nesty kérdése:

Valaki már rendelt a H&M oldaláról?

Figyelt kérdés
Aki igen akkor mondana tapasztalatot? Hány napon belül hozták meg? Van-e kiszállítási költség...meg hasonlók. A válaszokat előre is köszönöm :D

2015. jún. 17. 11:07
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Én már rendeltem, 5 nap volt kb a kiszállítás. A költségek miatt érdemes figyelni az akciókat, mert pl szokott lenni ingyenes kiszállítás, stb. :) a ruhák minősége, színe olyan, mint amit vártam, ajánlani tudom!
2015. jún. 17. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Nemrég rendeltem, hát a szállítás az ígért 1-3 nap helyett 4 nap volt. Az S méretű cuccok inkább M-L méretűek. Szóval én nem vagyok elégedett egyáltalán. Mérettáblázat szerint vásároltam és minden nagyon nagy lett rám. Elég ciki. Többé tuti nem veszek ott semmit inkább. A minőség meg pont olyan mint bármelyik kínaiban... mivel a H&M kínai ruhákat árul. A kiszállítási díj azt hiszem 890 ft volt.
2015. jún. 17. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Én ma rendeltem elősször az akciós dolgok közül választottam.Azt hallottam aki már rendelt attól,hogy 5 munkanap.
2015. jún. 17. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is 4 nap volt a kiszállítás.

+ ahogy az előttem lévő is írta: mérettáblázat alapján rendeltem és még így is nagy lett rám a blúz. Az S-es méret kb M-esnek felel meg.

A minőség meg elfogadható. Ennyi pénzért nem is vár többet az ember.

2015. jún. 17. 20:45
 5/9 anonim válasza:
100%
Én is ma rendeltem a leárazott cuccok közül jó sok mindent :D Akit megkérdeztem azt mondta hogy 5 munkanap.
2015. jún. 17. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is rendeltem már többször is,meg az egyik barátnőm is. Neki is meg nekem is 3 nap alatt szállították ki. Szállítási költség 990 Ft,de sokszor van ingyenes szállítás meg egyéb akció. Most is egy csomó dolog le van értékelve,múltkor pl. 40%-kal olcsóbban vettünk fürdőruhát. Minőség meg méretezés természetesen ugyanolyan mint az üzletükben. Sokan írták,hogy el van méretezve. Ez nem igaz,csak a lenge ruha nyilván nagy egy kicsit az emberre,én is jártam már így,de legközelebb eggyel kisebbet rendeltem,és ennyi :)

Viszont arra vigyázz,hogy ami ilyen dzsörzé vagy milyen anyagból van,abból ne rendelj kisebbet! Amúgy rendesek a futárok is,engem persze suliidőben hívogattak,de meg tudtam beszélni,hogy később visszajöjjenek. :)

Én eddig majdnem csak akciós cuccokat vettem,így még jobban megérte. Amikor megnyitott,akkor pl. egy gyönyörű maxi szoknyát szereztem be mindössze 1700 Ft,legutóbb bikinit 1000 Ft,úgyhogy szerintem még szállítási költséggel is megéri vásárolni ott.

2015. jún. 18. 21:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek ^.^
2015. jún. 20. 08:43
 8/9 anonim válasza:
Sziasztok. Itt kérdezek ha nem gond :) Melyik futárszolgálat hozza a megrendelt ruhákat?? Köszi :)
2015. aug. 1. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:

DPD hozza.

Nekem 3 nap szokott lenni a szállítás. A minőség ugyanaz mint az üzletekben. Kínainak nem nevezném...Plusz nem mindegy, hogy basic-et vagy divided-ot vásárolsz. Más picit a minősége mindkettőnek, de semmiben sem különbözik a stradivarius, PullandBear, bershka, new yorker, tally weijl H&M...Én is rendeltem pl 3 különböző XS-es felsőt első pont jó, másik kettő nagy, mert bő fazonú, de ez volt a cél. Ez nem a HM hibája. Ha nem tudod felpróbálni meg van rá az esély, hogy megszívod.

2016. jan. 20. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!