Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet Magyarországon...

Hol lehet Magyarországon magasított derekú bikinit kapni?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amit az időseknek készítenek, hanem az a retro hatású, de fiatalos típus.

2015. jún. 16. 08:39
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Magyarországon még csak a h&m-ben láttam valami ilyesmit:

[link]

Én speciel a h&m oldaláról rendeltem egy bikinialsót, de kb csak az anyag miatt, mert csak 44-est lehetett venni, úgyhogy még vár rá 10 méret kicsinyítés :/ Még szerencse, hogy ezt ingyen meg tudom csináltatni. De talán még ha fizetned is kell varratásért/átvarrásért, akkor is olcsóbban jön ki, mintha pl. az urban outfittersből kéne rendelni. Na meg legalább biztos jó lesz rád.

Amúgy magyarországi boltokban csak akkor találsz ilyet, ha tényleg nagyon szerencsés vagy(((

Amúgy nem értem, mi ez a nagy szitkozódás a magas derék körül... Nekem speciel rövidek a lábaim, csak magas derekú szoknyákat hordok, különben nevetségesen nézek ki, és egyáltalán nem érzem öregesnek magam. Akinek nem tetszik, nem tetszik, nem azért veszem fel, hogy másnak tetsszek.)))

2015. jún. 24. 22:37
 12/14 veterán vas ***** válasza:
Találtam a padláson a lomok között egy oldalkötős fecske fürdőgatyót. Kék színű, hosszában egy fehér csíkkal. Echte retro. Érdekel valakit? :)
2015. jún. 25. 09:50
 13/14 anonim ***** válasza:

11

Dehogynem azért veszed fel, hogy másnak tetsszél. Különben nem érdekelne, hogy rövid a lábad. Ha nem akarnál másnak tetszeni, leszrnád, hogy másban milyen a rövid lábad. Ekkora logikai önellentmondást egy dolgozatban!

2015. jún. 25. 13:58
 14/14 veterán vas ***** válasza:

#13!

"..bizony-bizony, mintha magam mondtam volna Anton Antonovics Panangin..." :)

2015. jún. 25. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!