Nagyon gáz lenne így elmennem az év végi"bálba"?
Figyelt kérdés
Külföldön tanulok (Németország) és itt a ballagás bálként zajlik le. Táncolunk, utána vacsora stb.
Nos, nem lenne lány létemre picit gáz így elmenni? Az egész évfolyamból az ÖSSZES lány ruhát vesz fel, de ez egyáltalán nem az én stílusom. Valamint nagyon leszbis viselet? Cipônek fogalamam sincsen mit választok, de semmi magassarkú.
2015. jún. 16. 00:11
11/15 anonim válasza:
Értem én hogy nem zavarja őket. De nem így gondoltam. Ez németbe egy nagyobb esemény aminek öltözési kódja van. És a kérdés az hogy belefér-e vagy sem.
12/15 szaszaa11 válasza:
Azt ne mond, hogy protokoll rendezveny, mert dobok egy seggest :D
Szerintem ez abszolút az a kategória, ami picit eltér az általánostól, oke, de ettol meg elegáns es ünnepi. Ha valahol meg van adva h hogy jelenj meg, abban sincs leírva h márpedig neked szoknyát harisnyát magassarkut es blúzt kell viselned, csak annyi, hogy ünnepi jellegű. Nem?
13/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincsen megírva miben kell megjelennünk, de mivel táncról van szó, ezért a lányok kiöltöznek és szép ruhákat vesznek fel.Mint egy bálba :)
2015. jún. 17. 21:39
14/15 anonim válasza:
Jó, akkor bocsánat. Én csak az angliai alapon a prom-ra tudtam gondolni. Ahol még limót is bérelnek, meg sportjárgányt... ott van protokoll. De ezt te biztosan jobban tudod, hisz ott vagy.
15/15 A kérdező kommentje:
Már van elképzelésem a cipôrôl. Ez milyen lenne hozzá?
2015. jún. 21. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!