Hogyan fehérítsem ki ennek az ingnek a gallérját?
nekem is volt fekte - fehér felsőm, pont ilyen pamutos anyagú. egy mosás, és a fehér gallér beszürkül... sajnos
ezeket kézzel kell mosni, nem túl meleg vízben, nem szabad áztatni.
de szerintem ezek a cuccok menthetetlenek.
az van, hogy mivel fekete felső egy kis fehérrel, így nem feltétlen látszik, ha egy kicsit szürkésebb már a fehér...
minden, ami fehérít, kiveszi a fekete élénkségét, még akkor is, ha mondjuk nem kemikália (pl. a szódabikarbóna, mosószóda, ecet - amik jók fehérítésre eléggé fakítják a ruhákat - tudom, mert én ezeket használom fehérítésre, nem az optikai fehérítős mosóporokat)
próbáld meg csak a gallért kisúrolni (szódabikarbóna, ecet, dm-es epeszappan - ezek nem annyira kezdik ki a kezed kézimosáskor) esetleg az ing többi részét nylonszatyorba, befőttesgumival szeparáld le (nem nagyon tudod tökéletesen kivitelezni ezt se sajnos) és próbálkozz, de szerintem - tapasztalatom szerint - kár az egészért.
én már nem veszek pamutos, puha anyagú fekete, fehérnyakú inget, megfogadtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!