Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A tankini mennyire divat?

A tankini mennyire divat?

Figyelt kérdés
Sajnos egyrészes fürdőruhát nem találok számomra megfelelőt, de egy tankinit találtam. Kicsit teltebb vagyok, az utóbbi időben viszont eléggé megerősödtem hasban, ami striákhoz vezetett. Már lement a felesleg nagyobb része, a hasam egész normálisnak mondható, de a csíkokat nem szeretném mutogatni. Jól nézne ki így egy tankini? Sokan hordanak? Vagy még nem megszokott? 21/l
2015. jún. 15. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A fürdőruha pont olyan amit nem divat szerint kéne választani, hanem aszerint mi áll jól neked és miben érzed jól magad. Ha a tankini az akkor olyat vegyél. Nekem mindenféle fürdőruhám van, egyberészes, tankini, bikini, trikini, tegnap tankiniben voltam, senki nem nézett furán vagy ilyesmi. A trikini feltűnőbb sokkal.
2015. jún. 15. 13:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy különösebben divat lenne, de senki nem többen meg a láttán. Fiatalok közt szerintem nem sokan hordanak, inkább anyukák 1-2 terhesség után.
2015. jún. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!