Divat még a trapéz farmer?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy megint divatba jött. Szerintetek??2010. febr. 28. 18:58
11/16 anonim válasza:
reto a divat. szal jah. de nyáron nagyobb sikere lesz
12/16 anonim válasza:
Én mondjuk csöves párti vagyok!!Mert nekem az jobban áll!De akin jól áll a trapéz akkor ő hordja azt!Én biztos nem nézném le!Esetleg akkor néznék rá furán ha nem állna jól neki és mégis magára erőltetni a nem tul előnyös gatyát!
13/16 anonim válasza:
szerintem nem divat. ma szeintem a csőnaci v. répagatya (mi a különbség? nem értem, mind1) a divat, és az hogy elég vékony legyél hozzá:) de ez csak az én véleményem...
14/16 anonim válasza:
Utolsónak:
répa nadrág: lefelé szűkül, mint a répa
cső nadrág: mindenhol egyformán szűk,mint egy cső :-)
15/16 anonim válasza:
A trapéz gatya nagyon ciki, nem divat a csőgatya a divat *.* de ha te tudsz a trapéz gatyóval egyéni stílust csinálni legyen. De nem divat ;)
16/16 anonim válasza:
Mindenkinek van véleménye és válasz az eggyik embernek:
a répa gatya nem uundorító vlaki ettől vlaki attól kap agylobot, és a legtöbb ember köztük én is agylobot kapok a trapéz farmerektől. Soha nem volt trapéz famrerem és nem is lesz csőgatya forever <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!