Lányok, tetszik a Vans cipő pasin? 16F lent.
Már megint ugyanaz a hülyegyerek az idétlen dzsásztinbíbörös kérdéseivel!
Az egész gardróbját végig fogod kérdezni??
Figyelj csak kérdező. De ezt tényleg mélyen vésd az eszedbe.
Ha Justin Bieber felvesz egy egy olyan cipőt, mint az első, az nem baj. Ugyanis ő JB, világon minden fiatal ismeri. Ha nem is szeretik az emberek, attól még ismerik.
Rajta még talán valahogy mutat is az a cipő, mert ő már letett valamit az asztalra. (Még egyszer mondom, én sem szeretem JB-t, de sokkal többre vitte, mint akármelyikünk fogja.)
Attól hogy neki jól áll valami, neked nem biztos hogy jól fog. Egy extrémebb ruhát önbizalommal kell hordani. Ha te naponta felteszel két kérdést Justin Bieber ruhájáról, lerí rólad, hogy nincs elég önbizalmad és önbecsülésed egy saját, kiforrott stílus kialakítására.
Így azt kell hogy mondjam, hogy ne hordj olyan cipőt, mint az első, mert habár szerintem jobban néz ki az elsőnél, úgysem tudnád önbizalommal hordani.
Ez teljesen olyan, mint mikor egy 13 éves kislány felvesz egy 12 centis platformot és utána felveszi egy önbizalommal teli 20 éves ifjú hölgy.
Szóval röviden, ami Justinnak szerinted jól áll, az neked biztos hogy nem fog. Legalábbis egyáltalán nem hiszem.
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!