Csajok! A melltarto pantjait nem tudjatok elrejteni vagy bem akarjatok?
A vastagabb vonal lenne a pánt, a két félkör pedig a felső a csajon.
ehhez a ruhához passzol ez a pántos megoldás szted?? mert nem hiszem el, h ez csak nekem szúr szemet.
Ezzel a rajzzal kellett volna kezdeni! :)
Ilyen esetben elvileg el lehet rejteni a pántot egy ilyen eszközzel [link] HA!!!! a melltartópánt elég hosszú.
engem az se zavar, ha olyan, mint amit lerajzolzál?
nem értem, miért lenne gáz?
ha melltartó nem lenne rajta, akkor meg azért írnál ki kérdést, mert mindenkinek meredezik a mellbimbója.
Nem gáz. Ha hordtál volna már melltartót, leszarnád, mit mond egy kis fütyi. Én sem szólok bele, hogy kinek mije ne lógjon ki, pláne az ellenkező nemből van.
Kérdező, azt hiszem, meg kell találnod magadban az erőt, hogy valahogy folytatni tudd az életed. A kerületi ideggondozókban ingyenes pszichológiai segítséget kaphatsz.
a szandál-zokni pároshoz lehet ezt hasonlítani max.
NEM LEHET!! ahhoz hasonlítani. Melltartót alapból hordunk, melltartó alapból van a felső alatt!
De szandálhoz nem hordunk alap zoknit. |:
Fiam te kb 10 éves lehetsz v nem tudom :'D
Ez egy annyira egyszerű dolog eskü inkább foglalkozz az élet nagyobb problémáival :D nehogy itt ragadj le :D
Majd ha férfi leszel pont le fogod tojni vagy épp lesni fogod a jó melleket :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!