Női túracipőt keresek 40-es méretben Budapesten, olcsón. Valakinek esetleg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 40-es méretű túracipőt keresek budapesti próbalehetőséggel és átvétellel.Maximum 3-4000 forintot tudok rászánni. Fontos, hogy szép, megkímélt állapotban legyen. Akár a héten átvenném, ha jó. Ha esetleg van valakinek otthon elfekvőben, és nem használja, ne habozzon szólni :)2015. jún. 10. 08:59
1/5 anonim válasza:
Picit több lóvé nincs rá? Decathlonban tök jó cipők vannak 8 körül.
:)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, nézegettem őket :) De mivel összvissz 3 napra megyek és egyébként nem szoktam túrázni, nem akartam annyit költeni rá.
2015. jún. 10. 12:51
3/5 anonim válasza:
Kell egyáltalán túracipő? Kemény terepre, leginkább magashegységbe (Tátra) kell, de ha pl. belföldi túra, itthon nincs olyan terep, amin egy jobb, bokát is tartó edzőcipő ne lenne alkalmas...
4/5 A kérdező kommentje:
A Tordai hasadékot és a Székelykövet szeretném megmászni, szóval kell :)
2015. jún. 10. 13:34
5/5 anonim válasza:
A Tordai-hasadékot papucsban futva végig lehet gyalogolni... az nem vészes ;) A Székelykőről nem tudok mit mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!