Alacsony szárú fehér/bézs színű Converse cipőt hol lehet kapni 10 - 15 ezer forint között?
Vaterán látok 5 ezer forintért is, de gondolom mire felveszem ketté törik a cipő.Nem várok sokat az eredetitől sem, de ez lenne az első Conversem, és legalább a nyarat ki akarom vele vészelni.Visszatérve pár ilyet láttam már, de mindig lekéstem róla, mire rendeltem volna addigra elfogyott. (méretem : 43)
Előre is köszönöm a válaszokat!
A barátom múlt pénteken vett egy farmeres anyagú és sötétkék szinű alacsonyszárú Converset Players Room üzletben. 22 ezer 20 ezer volt. 10-15 ezerért sehol nem kapsz. 19990 Ft volt az összes sima Converse, ami akkor 17990 Ft ha van Players Room klubkártyád ami viszont 1 évre 5000 Ft.
Ha eredetit akarsz akkor többet kell rászánnod.
Amúgy meg nem egy nyarat húz ki, az én fehér magasszárúm 4,5 éves és a felirat kopott meg rajta de se szakadás se leválás pedig mosógépben mosom.
Legalább 3 nyarat "át fogsz vele vészelni", de úgy, hogy közbe hordod tavasszal, ősszel.
Mondhat bárki bármit, tapasztalat. 5 éve hordok Converse cipőt
Köszönöm szépen a válaszokat.Ma vettem egyet itt a helyi cipőboltban 19ezer forintért.Fehér alacsony szárú, és remélem bírni is fogja.:)
Mondjuk gondolom mindketten figyeltek rá.Például szerintetek a hétvégi kerti partira felvehetem szerintetek, mert amúgy fűben lesz a helyszín, és nem hiszem, hogy egészséges lenne a cipőre, ha véletlen iszok is és nem figyelek oda..
1.vagyok. Ne felejtsd el hogy ez egy cipő, amit hordasz. Nyilván nem lenne jó ha baja lenne, nem volt olcsó, de ne tedd vitrinbe. Ha koszos lesz letakarítod, kimosod. Gépi mosáskor a fűzőt vedd ki nekem lejöttek a végéről a vacakok és alig találtam olyat ami bele passzolt a cipőbe.
Érezd jól magad és vedd fel a cipőt. Nem sok értelme van ha mindig steril környezetben hordod, akkor szinte sose vehetnéd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!