Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csipkés trikót, hogyan célszer...

Csipkés trikót, hogyan célszerű viselni?

Figyelt kérdés

Van egy spagettipántos, csipkés trikóm. Nagyon szép, szeretem hordani, de felmerült bennem a kérdés, hogy a trikó az ugye a ruha alá való, de ciki ha én fentre hordom? Úgy értem, hogy nem vettem fölé semmit.

Még a New Yorkerben vettem és nem igazán merült még fel bennem akkor az a kérdés, hogy mennyire fog jól állni, hacsak simán ezt veszem fel, alá pedig egy pánt nélküli melltartót, a trikó főlé pedig úgy igazából semmit?

Szóval leegyszerűsítve az a kérdés, hogy ciki-e ha csipkés trikó fölé, ebben a nagy nyári melegben nem veszek fel semmit?

2015. jún. 7. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem nekem is olyanom van

olyan, hogy az alján vagy egy vastagabb csipkés rész és pont fenék alá ér?

amúgy nekem is tetszik, de még nem tudtam hova felvenni

2015. jún. 7. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:

amúgy te milyen nadrághoz gondoltad?

mert ugye hosszú, szűk és így max a cicanadrág nem látszódna át, de azzal meg már túl sok és r*bis hatású

nekem igazából ez a legnagyobb gondom vele

2015. jún. 7. 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Én igazából rövidnadrághoz venném fel, van cica nacim is, de én abban, ilyen melegbe megfulladnék.

Egyébként az alja nem csipkés, nekem a mell része fölött csipkés. El gondolkodtam rajta, vajon ez olyan trikó, amit felülre is lehet hordani, vagy nem kellene erőltetni ^^

2015. jún. 7. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha csak a mellrész fölött van csipke, akkor az nagy valószínűséggel nem olyan, amit csak így simán kéne...de mivel nem tudjuk hogy néz ki, ezért így nehéz megmondani.
2015. jún. 7. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajj nemár.. :) Én tudom miről beszélsz. Ez egy sima top. Olyan, mint a sima pántos fölsők, csak egy kis csipkedísszel. A fehérneműrészlegen vetted? Nem? Akkor hordhatod. Én is honrom, mindenki hordja.

18L

2015. jún. 8. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!