Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek/tapasztalait...

Mi a véleményetek/tapasztalaitok a 8 soros Steel bakancsról?

Figyelt kérdés
Bakancsot szeretnék venni csak hát nincs olyan sok pénzem... Azért gondoltam a 8 sorosra mert annak szerintem pont elég magas a szára és a nadrágot se hajtanám fel max. egy hajtás!

2015. jún. 7. 07:42
 1/9 anonim válasza:

Szépen ápold jó zsíros boxszal és bírni fogja egy ideig,de nem a legjobb márka,viszont kezdésnek tökéletes !

Nekem egy 15 soros Steel is van,vannak rajta sérülések,de teljesen használható !

2015. jún. 7. 09:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi! Azt meg tudnád mondani hogyha ápolom rendszeresen meddig bírja? Tudom hogy nem a bajgobb márka...
2015. jún. 7. 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Néhány évvel ezelőtt volt pár ilyen bakancsom (a 3 sorostól egészen a 20 sorosig), a tapasztalataim ezekkel vegyesek. Nem mondom, szép bakancs (már ha ez is szempont), de ki kell fogni egy-egy jobb szériát. Én úgy tapasztaltam, bár ezt inkább a véletlen számlájára írnám, hogy a magasabb szárúak jobbak. Első bakancsnak szerintem is jó választás! Remélem te is egy jobb darabot fogsz ki.
2015. jún. 7. 09:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a jó kívánságot! Szomszédunknak van 3 lyukú félcipője és ő azt mondta hogy jók... De mások azt mondták hogy elég gyatra a minősége... De már úgy vagyok vele hogy lessz ami lessz és megveszem ha hamar szétmegy akkor így jártam ha bírni fogja akkor örülök neki!
2015. jún. 7. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, pont így jártam annak idején én is, hallottam mindenféle véleményt. Attól is függ, hogy hogy és mennyit használod. Ha normálisan utcán, akkor bírja fogja azért. Az extra igénybevétel egy másik kérdés...Milyen színben tervezel venni?
2015. jún. 7. 09:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Feketét akarok és iskolába járni használnám.
2015. jún. 7. 10:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Értem. Közben megnéztem az oldalukat, és tetszik is, de feketében nekem bármennyi sorral jöhet(ne).
2015. jún. 7. 11:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem Martens van, ettől független tovább tart ha vigyázol rá és ápolod.
2015. jún. 7. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Bizony, hogy jó a Martens is, bár legalább 2x annyiba fáj, mint egy hasonló magas Steel. Csak nem tudom, van-e 2x jobb...
2015. jún. 20. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!