Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem találok magamra ruhát?

Miért nem találok magamra ruhát?

Figyelt kérdés

Egy német nagyvárosban élek. Vadásztam pár ruhadarabot nyárra, de alig találtam valamit. H&M, Zara, New Yorker...és semmi. A többi boltba meg már nem volt energiám bemenni.

Fogalmam sincs, a többiek hol vásárolnak, de minden nő az utcán olyan szépen fel van öltözve, még a nálam előnytelenebb alakúak is.

Teljesen átlagosan nézek ki, picit talán a husisabb kategória. Nagy mellem van (75D), de a karjaim vékonyak, a hátamon nincsenek hurkácskák. A csípőm széles, de van derekam, és a fenekem sem hatalmas. A hasam nem teljesen lapos, de nem is lóg. A combom vastagabb kicsit, de a vádlim formás és hosszúak a lábaim.

Akármi megtetszik, az idétlenül mutat rajtam, nyáriruhát 10 évesen hordtam utoljára.

A melleim miatt elég nehezen találok pólókat, pedig a vékony derekam és keskeny hátam miatt S-eset hordok.

Honnan tudnék normálisan felöltözni?

2015. jún. 6. 20:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem 75G, akkor én mit szóljak :P. Azt hittem D-vel már könnyebb. Szerintem ennek az alkatnak nem kedvez a mostani divat (bár az én alkatom nem pont ilyen, de a probléma szerintem hasonló), mindenhol hasonló szabású ruhákat lehet kapni, ami az emberek egy részén jól áll, a többiek meg kb csináljanak amit akarnak. Én turizni szoktam, ott találok bőven olyasmit ami jó.

Szánj rá sok időt és próbálj fel olyasmit is amire elsőre azt mondanád hogy úgyse jó, vagy menj be olyan üzletekbe amikben még nem voltál (nem tudom hogy ott mik vannak, itthon talán a C&A, Vögele, M&S amik más stílust képviselnek).

2015. jún. 6. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!