Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha esti buliba rövidnadrághoz...

Ha esti buliba rövidnadrághoz harisnyát meg magasszárú csizmát veszek tényleg nagyon be fog fülledni a lábam meg kinéznek majd?

Figyelt kérdés
Már nem egyszer láttam olyat, hogy szórakozóhelyen valaki nyáron is csiziben volt, de mindig van valaki, aki leszólja, hogy az gáz, meg biztos melege lehet benne. Pedig nekem tetszik ez a stílus, és ezért gondoltam, hogy én is kipróbálnám egyszer de nem tudom, engem is így kibeszélnének akkor? :(
2015. jún. 6. 08:49
 1/8 ekvinitus ***** válasza:
Viseld bátran, végre egy nőies gondolkodású lány! Ha meg beleizzadsz az nem baj, annál szexisebb vagy, bár kicsit biztos kényelmetlen.
2015. jún. 6. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
40 fokban komolyan csizmát akarsz felvenni??? már bocs, de nem vagy normális.
2015. jún. 6. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Én biztos megnéznélek. Ki nem nevetnékek hangosan, mert az nem stílusom. Viszont biztos megjegyezném magamban, hogy nem vagy normális. Olyan csajnak néznélek, aki erőlködik, hogy valaki ráakadjon a horgára. Ennyi...
2015. jún. 6. 10:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Este nincs negyven fok! Meg mi az hogy erölködök, hogy valaki ráakadjon a horgomra? Miért lenne egy pár csizma erölködés?
2015. jún. 6. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Vedd csak fel! Ha jól áll akkor lehet hogy meleg lesz, de a látvány kárpótol.
2015. jún. 6. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
inkább magassarkút vegyél, ne csizmát
2015. jún. 6. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Pont az... Erőlködés! :D

Na felvetted? Képet is csatolhatsz! :D

2015. jún. 7. 10:46
 8/8 anonim válasza:
láb és harisnbyafétises srácok örülnének :)
2015. jún. 15. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!