Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mennyire vagyok szégyel...

Zozo1229 kérdése:

Lányok mennyire vagyok szégyelősek bemernétek válalni a kodeukált öltözöt?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Voltam már koedukált szaunában, öltözőben, igaz nem Magyarországon, szóval lehet ezt is diszkréten csinálni, egy nagyobb fürdőlepedő kérdése, no meg a kultúráé, vannak népek, ahol nem tátják egymásra a szájukat az emberek.
2015. jún. 3. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
4 éven keresztül minden héten egyszer egy koedukált öltözőben öltöztem át, nem értem mi ebben a nagy dolog.
2015. jún. 3. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyilván nem...
2015. jún. 3. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szégyenlős. De amilyen emberekkel nap mint nap találkozok... attól tartok ott erőszakolnának meg mindenki előtt, szóval ilyen helyekre nem mennék. :/
2015. jún. 3. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó pár strandon koedukált öltöző van, viszont ilyenkor vannak kabinok is, akkor elvonulok kabinba. Ha nem kell lejjebb vetkőzni, mint bugyi meg melltartó, akkor nem zavar.

Gimiben vegyeskarban énekeltem, sokat utaztunk és volt amikor kapott a kórus 1 termet öltözésre (fiúk-lányok vegyesen) akkor is így voltunk, főleg mikor 10 perc alatt kellett elkészülni, nem volt idő szégyenlősködni.

2015. jún. 4. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!