Kis mellű lányok! Ki szoktátok kicsit tömni a melltartótokat?
Figyelt kérdés
Természetesen nem arra gondolok, hogy randira, és ezzel becsapod a pasit, mikor vetkőzésre kerül a sor.. :)
Egyéb helyzetekben, csak önbizalomnövelő szándékkal :)
2015. jún. 3. 13:41
1/11 anonim válasza:
Egyébként is becsapsz vele másokat:)
Tegyük fel ha egy pasi elkezd veled beszélni neked meg D-sre vannak tömve a melleid amik B-sek akkor az a randin elég feltűnő lesz:)
Nagy melltől is lehet valakinek kicsi az önbizalma
4/11 anonim válasza:
"csak önbizalomnövelő szándékkal" Ha neked ez ad önbizalmat hogy kitömd akkor hajrá. De aztán majd ne lepődj meg ha egyszer egy sráccal lesz valami és megfogja vagy előtte kell levenned és kiderül 1-2 pár zokni vagy push up szivacsok esnek ki.
5/11 anonim válasza:
Pont most láttam a metrón egy nagyon vékony, nagyon lapos mellű csajt, annyira jól nézett ki, totál nem érdekelt, hogy semmi melle nem volt. Magabiztos volt így is, 100% önbizalma volt. Elbújhatott mellette a sok nagy csöcsű. Önmagában a mellméret semmit nem jelent, úgyhogy ne trükközz, inkább hívd fel mással magadra a figyelmet, amire büszke vagy, 2 zoknitól még nem lesz kisugárzásod!
6/11 anonim válasza:
Nem
Elég szánalmas, ha valakinek a kitömött melltartó növeli az önbizalmát...
7/11 anonim válasza:
Nekem elég pici melleim vannak (70B), de nagyon vékony és sportos vagyok, azért nem maximálisan, de elégedett vagyok az alakommal. A legtöbb férfinak tetszem így, és én is jól érzem magam a bőrömben. Hidd el, a mellméret azért nem minden, sőt, talán még szebb is egy viszonylag pici, de feszes cici mint egy nagy de lógós. Inkább azokkal a dolgokkal foglalkozz, amin tényleg tudsz változtatni. Sportolj, törődj többet a külsőddel, hordj olyan ruhákat amik kiemelik az előnyösebb tulajdonságaidat, és elrejtik a kevésbé előnyösöket. Hidd el, ha ápolt vagy, csinos és van önbizalmad, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy mekkora melled van.
8/11 anonim válasza:
Nem. A push-upot is utálom magamon, mert érzem, hogy idegen. A maximum, amit bírok az egy vékony szivacsbetétes melltartó. Nem ezen múlik se az önbizalmam, se az, hogy a pasimnak tetszem-e.
9/11 anonim válasza:
75AA méretem van, sose gondoltam hogy ki kéne tömnöm a melltartóm, attól max lúzernek érezném magam. Nyáron a melegben meg inkább melltartót sem hordok, én megtehetem, elég lapos vagyok, senkinek nem tűnik fel hogy nincs rajtam melltartó. A pasiknak meg mindig bejöttem, így lapos mellekkel is... nem azon múlik semmi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!