Különböző színű fürdőruhaalj és felső gáz együtt?
Figyelt kérdés
Van egy neonos pink fürdőruha felsőm, az alja nincsen meg.Gondoltam, hogy veszek hozzá egy fekete alsót.Az jó együtt?Mert kétlem, hogy ugyanolyan pinket találnék mint a felseje:/2015. jún. 2. 18:23
1/9 A kérdező kommentje:
2015. jún. 2. 18:26
4/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik az ilyen kombó. Sőt inkább így feketével, mint hogy vennél egy hasonló pinket, ami akár kicsit más árnyalat. Na úgy már nem tetszene.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi!
igen, nem találnék ugyanilyet mert más mosva is volt. ezért gondoltam feketére, mert olcsóbban jönnék ki mint egy új fürdőrucival. amire nincs is pénzem:D és nehezen találok jó felsőt hozzá
még jöhetnek a komik
2015. jún. 2. 18:32
6/9 A kérdező kommentje:
amúgyse szeretek strandra menni mert nincsen ilyen bomba napbarnított testem mint pl a linkelt képeken..
2015. jún. 2. 18:33
8/9 anonim válasza:
Szerintem is jól néz ki feketével. Én az olyat nem szeretem, mint pl sárga-kék, vagy piros-barna. A fekete mindenhez jó!
Off: legalább neked van esélyed barnulni,és sajna olyan hypo vagyok, hogy csak pirulok!
9/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik :D
Először arra gondoltam, hogy azt fogod írni, hogy van egy pl. piros felsőd és egy neonsárga alsód, és ha ezt felveszed gáz-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!