Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyári ruhát melltartó nélkül...

Nyári ruhát melltartó nélkül fel lehet venni vagy gáz?

Figyelt kérdés
75/B a méretem, nem lógnak a melleim, de azért nyilván nem úgy áll mint melltartóban.

2015. máj. 31. 16:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel, nézd meg. Ha normálisan állnak a melleid és nem látszik át a ruha, akkor szerintem nem gáz.
2015. máj. 31. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Természetesen fellehet venni. Ha olyan hogy nincs kint belőle a melled nyugodtan hordhatod így.
2015. máj. 31. 16:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Nincs kint semmi és nem látszik át, csak hát olyan természetesen áll a mellem nem úgy mint melltartóban:) Nem tudom manapság ezt így lehet-e vagy megbámulnak.
2015. máj. 31. 17:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Az nem baj ha nem úgy áll mint melltartóban. Nyugodtan felveheted, nyáron sokszor vagyok melltartó nélkül én is, sokkal kényelmesebb olyankor. :)
2015. máj. 31. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
én nem venném fel... legalább egy bimbótapaszt vegyél fel, de vannak olyanok melltartók amik hozzátapadnak a bőrödhöz, elöl kell felhelyezni, hátul nincs semmi
2015. máj. 31. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:

5-ösnek: nem mindenkinek látszik át a mellbimbója, meg a ruhától is függ

kérdező: szerintem a te méreteddel még belefér, de alaposan nézd meg a ruhát hogy hogy áll, ne lógjon ki semmi, stb.

2015. máj. 31. 17:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért akarnám elhagyni a melltartót mert nyáron a nagy melegben kényelmesebb nélküle. Mert nyilván felvehetnék mondjuk pántnélkülit. Amúgy a mellbimbóm nem látszik, mert laza az esése a ruháimnak felül. Van egy olyan ami mondjuk feszülős de abban meg van beépített párnácska a mellnél, ezért szintén nincs mellbimbó:) Tényleg nem látszik ki semmi, csak annyi látszik hogy természetesen állnak a melleim. Szóval ezért kérdezem hogy ez baj-e.
2015. máj. 31. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Fénykép kéne, de sztem ok. Mondjuk nem értem h miért lett az egyik válaszoló nulla százalékos. Ő is jó ötletet mondott.
2015. jún. 1. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:

A melltartó levétele olyan mintha a bugyidat vennéd le , természetellenes!

Valószínűleg jobban meg fognak nézni , nem azért mert rossz a melled vagy valami hanem mert nincsen rajtad melltartó és amid van az a sajátod nem párnáztad ki semmivel.

2015. jún. 1. 16:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Na most akkor inkább mégis jobb ha van rajtam melltartó?:)
2015. jún. 1. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!