Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nektek hogy tetszik,...

Lányok nektek hogy tetszik, ha egy fiú feszülös boxert hord?

Figyelt kérdés

tetszik az ha fesülös alsó van egy fiún, és átdomborodik a farka:D?

vagy inkább a laza alsó?

Köszönöm:)

18/F

2015. máj. 30. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy, e ha muszáj választani, inkább legyen laza.
2015. máj. 30. 21:52
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Atyaég, ne legyen laza, az nagypapis. A feszülős teljesen jó.
2015. máj. 30. 22:03
 3/11 anonim ***** válasza:
csak ne fecskét hordjon.. :D régebben a feszülős boxer tetszett nagyon a srácokon, a ostani barátom laza boxert hord, és rajta valahogy ez a vonzó, feszülősben el sem tudom képzelni.. :D
2015. máj. 31. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem a lazább jobban tetszik (de a legjobb ha semmi sincs :D ) mert kényelmesebbnek tűnik, ugyanúgy mint a "cuki" műszálas bugyik kontra laza pamut.
2015. máj. 31. 09:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Páromnak mindkettő van, de lazában úgy néz ki, mint egy skót, aki szoknyát hord, aztán vett pár feszülőset és nagyon tetszik, szóval én a feszülősre szavazok :)

20/L

2015. máj. 31. 11:39
 6/11 anonim ***** válasza:

>3

1. Nem fecske, hanem slip. Fecske az a fürdőgatya.

2. Ugyan menj már be egy két klasszabb fehérneműboltba (pl. Tezenis, én ott vásárolok), és nézd meg, milyen slipeket lehet manapság kapni! Baromi jól szabottak, ezerféle, divatos színekben is készülnek, nagyon jó az anyaguk, és nagyon jól is állnak azokon, akiken alkatilag jól mutatnak. Nem a kínaiból meg a 70 évesek által hordott, bordás fehér atlétatrikó-anyagú alsógatyából kell kiindulni.

2015. jún. 1. 11:38
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 oké, harapd már le a fejem, amiért nekem az ne tetszik :D igen, láttam már jó testű, dög pasikon jó anyagú, mintázatú *slip* gatyát, de egyszerűen nem tetszik, nem vonzó, nem jön be egy pasin sem. nyilván nem szakítóok, ha valaki olyat hord, de hadd döntsem már el én, hogy mi jön be nekem, és mi nem.
2015. jún. 1. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha majd életed legnagyobb szerelme slipet hord, rögtön tetszeni fog, az lesz a legtutibb a világon, mert hozzá fogod kötni.
2015. jún. 1. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Vagy egy nagyfszú szexisten, aki megrak. Onnantól látsz egy slipet és nedves leszel. Ennyi
2015. jún. 1. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:

és áruld el, miért akarod rámerőltetni az ízlésed?

voltam már szexisten pasival, aki olyat hordott, és rendesen is dudorodott neki, de ettől még nem fog tetszeni az az alsónadrág féle :)

de részemről itt a téma lezárva, nem tetszik, és kész, bárki hordja is.

2015. jún. 1. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!