Mennyi ruhaneműt vásároltok átlagosan egy hónap alatt?
Figyelt kérdés
Szóval hány ruhadarabot, esetleg cipőt, vásároltok egy hónap alatt? Mik ezek és milyen értékben veszed ezeket?2010. febr. 26. 16:10
11/15 anonim válasza:
16:58-as vagyok, én is eladogatom azt ami nem lett mégsem jó, próba nélkül vettem meg vagy csak párszor használt, de már nem tetszik. Én a teszvesz.hu-t szeretem és ajánlom.
Ott is vettem már postaköltséggel 1300ért Zara szandált (imádom a Zarat amúgy is) ugyanennyiért Zara felsőt...
Kevés pénzzel érdemes ott vásárolgatni, márkás cuccok vannak ott fillérekért.
12/15 anonim válasza:
Hetente kb. 500 Ft-ot "szúrok el" turiban. Csak egyedi, és jó állapotú ruhákat veszek péntekenként 200 Ft/kg áron. Pénteken pl. vettem 4 nadrágot, 1 szoknxát, egy leggingset, egy lábtyűt és egy felsőt, bár ez már 600 Ft volt:D. Mondanom sem kell, rengeteg ruhám van.
13/15 anonim válasza:
Februárban vettem 2 nadrágot , 1 inget,1 pólót ,2 cipőt meg vettem 1 ilyen famerruhát :)
De a nadrágok olyan 5000-7000 ft vannak a póló 2000 ezer ft a cipők meg olyan 5000 ft
14/15 anonim válasza:
én havonta vettem mindefélét rendes boltban de mostmár turis cuccokat veszek megse látszik h használt 1000ft-os hófehér nacit vettem meg barna ELLE pulcsit 1500ft-rt meg fehérneműt az Auchanban 399ftért bugyi melltartó eggyütt,jol néz ki !de most ebben a hónapban nem veszek semmit majd inkább áprilisban veszek és nagyon olcsón jó minőségben és nagyon tudok örülni neki,párom szerint szekrényt kell lassan venni,nem férnek el a ruháim hihi:-))
15/15 anonim válasza:
Mindig változik... márciusban vettem egy pólót meg egy cipőt, viszont februárba vettem táskát, nacit, 4pólót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!