Milyen ruhát vegyek fel fotózáshoz? Nem tudom, hogy mit szokás ilyenkor viselni.
Figyelt kérdés
Nem sokára egyik ismerősöm,aki nagyon jó fotós készít rólam képeket,egész alakosat,olyasmi,mint a divatfotózás, de a hozzáértők azt mondták,hogy túl kommerszek a ruháim és valami szexisebbet, alakomhoz illőt vegyek.De én nem tudom,hogy milyen kellene oda.Alacsony vagyok,vékony, de a lábam elég erős, emellett elég nagy a mellem,sötétbarna, hullámos hajam és zöld szemem van,ja és fehér vagyok. Szoknyában nem akarok lenni, de akkor szerintetek mi lenne jó hozzá?2010. febr. 26. 15:14
1/3 anonim válasza:
Hát egyből koktélruhát mondtam volna, de akkor az kilőve. (Bár én megpróbálnám azért...)
Hát csőnadrág, magassarkú valami szép topp? Vagy leggings, csizma(mivel alacsony vagy magassarkú)vagy sima magassarkú és egy tunika.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2010. febr. 27. 19:31
3/3 anonim válasza:
Aranyom, ha neked kell vinni a ruhát a fotózásra akkor ott baj van! Manapság stylist v. valami nagyon nagy ötlet kell egy amatőr fotózáshoz is különben pocsék, ócska, magyar, használhatatlan, semmirekellő lesz az egész alakos kép akármekkora tehetség is az ismerősöd. (kivételek persze vannak, de ők már nem fotózgatnak "ismerősöket")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!