Mennyire divat vagy nem divat esős időben gumicsizmát felvenni? Tudnátok linkelni magyar oldalakat ahol lehet találni valami divatosabb darabot?
Szia!
Divat mostanában a gumicsizma. Igazából mindenféle változatban. Nekem leginkább a bokáig érő változtat tetszik mostanában, ez divatos most.
De divatos a hosszú szárú is, kb bármilyen fajtában, a csicsás virágostól kezdve a fényes feketén át a (szerintem) teljesen visszafogott, akár elegánsabb öltözékhez is illő matt fekete gumicsizma (lovaglócsizma) is.
Meg persze a Hunter csizmák is divatosak, főleg a márka miatt, de elég drágák (kb 30000).
Pár hónapja még tele volt vele kb minden bolt, butik, mostmár sajnos a legtöbb helyen levették a polcokról.
Neten sztem leginkább ebayen éri meg venni, egyébként meg kínain vagy kis kisebb butikokban. Ott ugyanazt kapod 2-3000-ért amit máshol 10000-ért (vagy 30.000-ért...) mert azért a gumicsizma nem egy komplikált dolog.
A paraszt sem divatbol hordja szharlapatolashoz hanem mert praktikus...
Egyebkent a hulye ferfiaknal miert nem divat?
Ok tudnak ugy kozlekedni,hogy a draga borcipojuk nem azik be?
Vagy csak a csajok csinalnak ekkora ugyet ebbol?
Valaki felhomalyosithatna.
5-ös:
1. Én számos férfivel beszélgettem akik váltig állították h ők is hordanák, ha nem női ruhadarab lenne, mert beázik a cipőjük.
2. A férfiak nem annyira felfázósak mint a nők.
3. Azért más egy bőrcipőben v bokacsizmában menni egy férfinek az esőben sárban, és más egy nőnek tűsarkúban...
A 4-es irta,hogy meregdraga borcipojet sajnalja elaztatni es en ebbol gondoltam,hogy egy ferfinek is lehet meregdraga borcipoje!
Noi viselet??????? :)))))
Kacagnom kell kislany!!!
Lattad mar a vizmuvek szakembereit mit hordanak csotores eseten??
Vagy eppen a gazdat mit vesz fel a disznoolba??
Es neha csajokon is megfigyeltem nem eppen noi stilusuakat!
Az egyszeru fekete az ferfi maradjunk annyiban!
De meg mindeg nem ertem,hogy miert csinalnak ekkora ugyet a pitcsak a beazasbol es a fiuk meg nem ..?!
Decathlonban láttam én is jókat, illetve még régebben a Deichmannban voltak. Amúgy szerintem a gumicsizma elsősorban nem a divat kérdése, hanem a praktikusságé. Azt már egy plusz öröm, hogy csinos, ízléses darabokat is lehet már venni.
OFF: Komoly a nők a hülyék azért, mert a férfiak nem problémáznak, ha beázik a cipőjük? Most akkor nekem kéne sírnom a TE cipődért? Vagy neked tiltja valaki, hogy gumicsizmát húzz bőrcipő helyett, ha szakad az eső? Azt veszel föl, ami jól esik és abból csinálsz ügyet, amiből csak akarsz. Szíved joga, de a frusztrációdat ne a másikon vezesd már le.
Felre ertesz 9-es!
Nem a nok a hulyek ,elotted irtak,hogy a lany fiu ismerosei sirnak,hogy ok is felvennek,de nem gyartanak feriba???
Na ez az abszurdum!
Ezt is elkezdtek noiesiteni es nem csak noi van!
Buta az az ember aki nem tajekozodik csak kommentel...
Gondolom azt sem tudjak,hogy van ferfi nejlonharisnya is amit telen hasznalhatnanak,de csak azert nem hordjak,mert nem hallottak rola...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!