Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Emo vagyok. Szerintetek igy...

Emo vagyok. Szerintetek igy gaz? (Lent! )

Figyelt kérdés
Emo vagyok,es altalaban vans cipot hordok. Viszont tegnap talaltam egy olyan rocker? Bakancsot ami nagyon tetszett es megvettem. Egyebkent Dockers márkájú. Sok helyen olvastam h emonak tilos bakancsot hordania mert akkor mar nem emo... Ez igy van?:S:/:(

2015. máj. 25. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mitől is vagy emo?
2015. máj. 25. 08:46
 2/8 anonim válasza:
59%
Attól, hogy a zsiletpengét nem borotválásra használja.
2015. máj. 25. 08:48
 3/8 A kérdező kommentje:

#2 iszonyat poenos vagy es meg általánosítasz is. Gratulalok.

#1 életérzés,öltözködés. Ezzel mindent elmondtam.

Orulnek ha innentől a kérdésre valaszolnatok.

2015. máj. 25. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megveszed, készülj fel a lenéző pillantásokra a társadalomtól. Szerintem ez addig fanulhat, hogy kitagadnak és egész életedre azt a bakancsot kell hordanod. Mert az Emótörvényköny 2079.paragrafus szerint "Az emó köteles vans cipőmárkával ellátott cipőt viselni, és csak is azt halála napjáig. Ha ezt megszegi, a tásadalom másodszorra is kinézi." -ettől eltekintve hogy akarsz erre a kérdésedre normális válaszokat?? Ez a legnagyobb problémád, meg hogy hogy fesd ki a körmeidet? Mert ha fekete helyett te lilát szeretnél akkor már nem leszel emó? Ne röhögtess
2015. máj. 25. 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Sok helyen olvastam h emonak tilos bakancsot hordania mert akkor mar nem emo... Ez igy van?:S:/:("

Mint írtad ez egy életérzés. Ha így érzel, akkor miért is ne maradnál emo? Mellesleg rengeteg emo-t láttam már bakancsban, vedd fel nyugodtan hiszen megvetted :)

2015. máj. 25. 10:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolso!:)

Koszonom a rendes ertelmes válaszodat.:)

Tobbiek meg ássák el magukat..

2015. máj. 25. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A #4 nagyon szellemeset írt. Miért is ássa el magát? Inkább gondolkozz el, mert van értelme a válaszának.
2015. máj. 25. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen tilos! Most akkor kidobod vagy nem leszel emo? Én is emo voltam/vagyok és sose az alapján öltözködtem amit pár unatkozó tini kiírt a netre. Az emo sokkal több annál..
2015. máj. 25. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!