A stift "nyomait" el lehet távolítani valahogy, ha?
Nivea "invisible for black and white" stiftet vettem. Szóval nem hagy nyomot a fekete pólón. Elméletileg. Aha...
2 húzás a hónaljamon és úgy vettem fel pólót. (Mosás után derült ez ki, 3 póló esetében is...) Most meg...a fekete meg szürke pólón is, KÍVÜL, picit megváltozott a textil, valamint a feketén pl. ott virít a nagy "fehér" folt. A szürkén meg besötétedett az anyag...édesapám és öcsém is így járt. Stift+póló+kicsi izzadás és ilyen lesz a póló.
Írtam a niveának.
A nívea fekete-fehér nekem sem vált be. A púdereset meg egy másikat, rózsaszín gyöngyöset szoktam venni az illatuk miatt, de ezek kevésbé hagynak foltot.
Viszont póló felvételnél ügyelnem kell hogy a hónaljamhoz ne érjen hozzá.
Majd megírhatnád, hogy mi volt a níveával :)
"Köszönjük e-mailjét. Biztosítjuk, hogy hálásak vagyunk fogyasztóink minden
visszajelzéséért, mert segítségünkre vannak a jövőbeni munkánknál.
Engedje meg, hogy reagáljunk a panaszára, amelyben a NIVEA® Antiperspirant Invisible for
Black and White izzadásgátló deo stift alkalmazása következtében keletkező nem kívánt
foltokra panaszkodik.
A Black and White Invisible izzadásgátló speciálisan úgy lett kifejlesztve, hogy megelőzze a
sötét ruhán keletkező fehér foltok kialakulását, és minimalizálja a fehér ruhán keletkező
sárga foltokat. Noha a fehér foltokat meg lehet előzni, nem akadályozható meg teljesen a
sárga foltok kialakulása. Cégünk állítása a hohensteini textilkutató intézet által végzett
kiterjedt kutatáson alapul. Megerősítette, hogy a Black and White Invisible a többi
izzadásgátlóhoz képest határozottan jobban csökkenti a nem kívánt foltok kialakulását.
A ruhán kialakuló fehér foltok megelőzéséhez be kell tartani néhány alapelvet az
izzadásgátlók használata során:
Ha a termék spray, fontos a használat előtt alaposan felrázni. Ha nem rázza fel, a bőrre
koncentrált összetevő kerülhet, amely foltokat hagyhat a ruhán. Az izzadásgátlót felöltözés
előtt meg kell hagyni száradni. Ha a hónalj bőre nem teljesen száraz, az izzadásgátló
anyag érintkezésbe kerülhet a ruhával, amely kivételes esetben foltok keletkezéséhez
vezethet.
A sárga vagy fehér foltokat nem csak az izzadásgátló összetevői hozzák létre a ruhán, de az
egyedi összetételű emberi izzadság reakciója is a mosóporral a víz bizonyos mosási
hőmérséklete mellett, vagy az emberi izzadság és a levegőben lévő porrészecskék
reakciója, akárcsak a szegélyek sárgulása. A Black and White Invisible izzadásgátló
speciális adalékot tartalmaz, amely ezt a nem kívánt reakciót minimalizálja. Ezeket a
foltokat nagyon nehéz eltávolítani, a gyakori mosás következtében akár tartósan is a ruhán
maradhatnak.
A fentiekben leírtak alapján nem lehetséges 100%-ban garantálni a foltmentességet,
mivel az több tényezőtől is függ. Az esetet azonban komolyan vesszük, informáljuk hamburgi
központunkat. Kárpótlásként felajánlanánk Önnek egy másik dezodort vagy más terméket
hasonló értékben.
Elnézését kérjük az okozott gondokért, és bízunk benne, hogy a leírt kellemetlenségek
ellenére továbbra is hű marad a NIVEA márkához!
Üdvözlettel:
Fitos Adrienne
Sales & Marketing Assistant"
Mondjuk engem nem :D mert nálam még mindig a nivea vált be legjobban.
Am ezeket ráírhatnák a termékre. Tehát hogy meg kell száradnia, meg ezt is hogy nem nyújt tökéletes megoldást. Mert így félrevezeti a fogyasztót, illetve nem kap utasítást a használathoz..... Nagy hiba.
Ha még akarsz valahova menni, akkor ott a fogyasztóvédelem. A jelölés hibái/hiányosságai miatt mindenképpen megér egy kört, meg persze panaszt is okozott neked.
Már nem foglalkozok vele.
Egyébként ez a kedvencem:
"Ezeket a foltokat nagyon nehéz eltávolítani, a gyakori mosás következtében akár tartósan is a ruhán maradhatnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!