Syastok honann tudnák venni ballagásra 34-es magas sarkú cipőt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 19:16
1/9 anonim válasza:
Ha még írni sem tudsz, akkor mit akarsz magassarkúban billegni?
2/9 anonim válasza:
Vegyél inkább könyvet, és olvass sokat.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
XD Utolsó komoly vagy:)
Nah szerintem bemész a plázába vagy árkádba és találsz mondjuk nemtudooom hova valósí vagy... Én pl győri vagyok és a plázába láttam 34es magassarkút.
15/L
5/9 A kérdező kommentje:
köszike utolsó te rendi vagy de a többi tiszta nyomi
2010. febr. 25. 20:08
6/9 anonim válasza:
hallod de tleg 34es lábra minek magassarkú?:)
7/9 anonim válasza:
Attól, hogy valakinek kis lába van, még nem feltétlenül gyerek. Nem értem ez nálatok miért törvényszerű...
Pesten pl van olyan bolt, ahol árulnak cipőket extra méretekben, az asztória és a kálvin között ha a jobb oldalon sétálsz (a meki oldalán) ott pl van egy ilyen bolt, ott vannak 34-es magassarkúk is.
Amúgy nekem pl 35-ös lában van és felnőtt nő vagyok, szóval a "horgyá korodhoz megfelelőt" az nagyon kedves válasz volt erre a kérdésre....
8/9 A kérdező kommentje:
És nem tudod ennek a boltnak nincs web-oldala??
2010. febr. 26. 18:55
9/9 anonim válasza:
"syastok, asztória, horgyá"
Szerintem is így írnak a felnőttek.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!