Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek eredeti a Converse...

Szerintetek eredeti a Converse cipőm? (KÉPEK)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 22. 18:52
1 2 3
 21/29 opened paradise ***** válasza:
Na az viszont már fura.
2015. máj. 24. 22:22
 22/29 A kérdező kommentje:
Hat vagyis ugy volt hogy az elado megkerdezte hanyas kell es megnezett egy lapot amire felvoltak irva a meretek.
2015. máj. 24. 22:28
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy eredeti. Még a belső címke is olyan, mint az én régi Converse-eimé. Az egyik BP-n lett márkakereskedésben, a másik Győrben, és mind a kettő eredeti, csak ugye nem most lettek véve... Hidd el! Nekem aztán semmi okom arra, hogy becsapjalak, Converse b*zi vagyok, ismerem őket. Amit a piros cipőről linkelt a kedves barátunk, az a típus 2013 óta van gyártva.
2015. máj. 25. 13:35
 24/29 A kérdező kommentje:
En elhiszem neked, es nagyon orulok :)
2015. máj. 25. 15:19
 25/29 anonim ***** válasza:
2015. máj. 27. 09:24
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Rajt van az R betű, biztos, hogy eredeti.
2015. jún. 4. 21:20
 27/29 anonim ***** válasza:
27%

Nem akarok illúzióromboló lenni, de nem eredeti. Az eredetiken nincs R betű a csillag alatt Ha felmész a Converse eredeti oldalára, csekkolhatod. Másik pedig, hogy nekem biztos eredetim van (márkaboltból, 20k-ért) és a hátulján a logónál nem csak az AS feliratnak kéne ott lenni, hanem a Conversnek is.

Viszont, elég jó minőségű másolatnak tűnik (varrás, forma, stb.), messziről nem süt róla, hogy az (egyik barátnőmnek olyanja volt, hogy az osztály másik végéből lehetett látni, mennyire gagyi és egy hét alatt lekopott róla a logó :"D). Szóval én a helyedben örülnék, szerintem bírni fogja addig, mint az igazi :D

2015. jún. 23. 15:43
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Régebbi gyártmányokon csak AS felirat volt hátul és van olyan eredeti amin van R betű.
2015. jún. 23. 15:44
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, és utána olvastam egy kicsit a dolgoknak. A régi Conversen volt R betű, szóval nem szóltam ^^
2015. jún. 23. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!