Fiúk! Mostani divatok amiktől falra másztok?
Hát 18 vagyok de pár dolgot összetudok neked szedni.
Utálom a hawai farmert (amikor a boka látszódik vagy felhajtják), utálom a tüdőgatyát meg mostanában divatos könyvtáros néni és pálmafa frizurát.
Air max sem a szívem csücske, se az 5 centis aranyozott kutyalánc amit a lányok hordanak.
Biztos van még, de szerintem ezek amik most vannak.
Tény hogy imádom a hosszú hajat (sőt), de ha valakinek a vállig érő tetszik még úgy is lehet szép, csak az alá ne vágassa:)
Szerintem amúgy semmi köze már ahhoz hogy a másik félnek mi tetszik.
Divat imádat van inkább. Nem hinném hogy egy lány lábán olyan szexi lenne futócipőt látni. Fiúkon nem tudom mennyire mit szeretnek látni a lányok de biztos van ami nekik sem tetszik:)
Ez csak egyedi vélemény:)
Akinek az élete a divat biztos értékeli ezeket:)
Sztem pl. a magasított derekú nadrág stílusos darab pl. :)
Amiktől falra mászom:
-színes böhöm AirMax stílusban hozzá nem illő darabokkal (pl. elegáns blézerrel, szoknyával, blúzzal)
-ezek a fényes arany- meg ezüstszínű lemosható tetkók (mint vmi kiglancolt Donald rágós tetkó)
-swagyolo cuccok (idétlen bajuszos kiegészítők, kötött sapka 72-es méretű aranyra festett műanyag felirattal az elején, kilós kutyalánc)
-jó, ez nem feltétlen nagyon modern, de bizonyos helyeken még tartja magát: az összes ilyen Ed Hardy-hamisítvány-szerű, kiglancolt, csicsás felsők meg a farmer, aki koptatva is van, anyagában is mintás meg szegecses meg kristályos is egyszerre
-gumikarkötő
-leggings pólóval, főleg ez a harisnyavastagságú darab, amin átüt a bugyivonal meg a narancsbőr
-hosszú, csicsás műköröm
Amiktől én is a falra tudnék mászni:
- Air Max cipők, főleg neon színekben,
- féloldalt lelógó, vagy mindkét oldalt lelógó felsők,
- swag, yolo, "dfkfr" értelmetlen felíratú divatfelsők,
- pózer szemüveg, amiben csak sima üveg van,
- minitáska/nagyobb táska, bőrönd oldalra kitartva, karon viselése,
- vastagon kimunkált, fekete szemöldök,
- fiúkon ezek a DzsásztinBíber cuccok...
Csak egy szó:
Brutálszemöldök...
Amiket mostanság látok néhány srácon az a feszülős térdig érő farmer rövidnadrág. Ezektől én kb a falra tudok mászni, de ami különösen irritál az a neon cuccok főleg a neon zöld felsők, nadrágok ezek még a szemem is irritálják.
Lányokon a magasított szoknya nem zavar, szerintem az jól néz ki. A vállig érő haj engem nem zavar, ha valakinek jól áll akkor miét ne?
Ami még az idegeimre tud menni, de inkább nem értem a logikát az az hogy télen a lányok rövidnadrágot vesznek fel harisnyával. Ez szerintem totális értelmetlenség, egy harisnya szoknyához való, inkább vegyen fel azzal, mert mégis nőiesebb a szoknya másfelől rövidnadrágot ha annyira akar hordani hordja nyáron harisnya nélkül. Télen meg ha fázik öltözzön fel rendesen. De a télies öltözködéstől is sokszor a falra tudok mászni sok lány főleg buliba menet szexin akar kinézni és télen hidegbe is elég lengén öltözködnek és sír a szájuk hogy fáznak, meg napokig olyan betegek hogy kimozdulni sem bírnak az ágyból.
Swag cuccokat meg hagyjuk....
Ugye fiúknál is divat az a feszülősebb farmer, sztreccs nadrág, na most ezek közt vannak jók ezt hordom én is inkább a kényelem miatt nem tudom miért de nekem tetszenek ezek, de sokszor leginkább a színük tud zavarni, ez nem elég jellemző, de láttam már olyan srácot aki fehér színben hordja.
-Rövid haj
-Tetoválás
-Ez a fekete színű műanyag nyakörv, ami vagy kapcsos vagy gumis, fogalmam sincs, rengeteg lányon láttam, nagyon ronda
-Ha egy lány (de akár fiú is) szvegjolósan öltözködik
Most ezek jutottak eszembe, de biztos van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!