Én is szeretem a hippiket, kicsit az id vagyok. De nem NEM a divat miatt. És sajna egyre több gyereket (!!) (10 évesek) látok, aki virágos, dìszes fejpántot, meg békejeles dolgokat visel. És ez engem irritál egy picit, mert ők még azt se tudják kik voltak, miért voltak, miért úgy öltöztek a hippik. Csak a divat miatt. Mert visszatért az az időszak. De ez nemáááár!
Nyugodj meg te is ugyan akkora kamu vagy mint azok a kisgyerekek. A hippik a hippi korszakba léteztek, aminek már több tíz éve vége van...
2015. máj. 19. 15:44
2/10 anonim válasza:
Csak hogy értsd amit mondok.
Jimi Hendrix és Janis Joplin meghalt. a vietnámi háborúnak vége, Nixon elnök szintén meghalt. Az lsd fénykora lecsengett. A hippi mozgalmak vagy 35 éve szerte foszlottak. Nem aktuális az egész. Akik akkor vallották magukat hippinek azok voltak az "igazi hippik". Max egy olyan emberről hiszem el hogy igazi hippi, aki abba a kroszakba élt, akkor volt fiatal, és rajta maradt az érzésen. De az is inkább az USA-ba. Aki hippi korszak egy mozgalom volt, amiben te nem vettél részt és nem is fogsz tudni soha, ebből adódóan arra kérlek ne nevezd magad "igazi hippinek" mert rohadtul nem vagy az. Akik meg tényleg azok voltak, rohadtul nem hiszem hogy az feszélyezte volna őket hogy gyerekek hordanak olyan darabokat amit ők. Kelj fel a kis álmodból, halvány közöd nincs neked semmi félek igazi hippikhez...
2015. máj. 19. 15:53
3/10 anonim válasza:
A hippi vagy hipszter 2007-ben éledt újra, és kb. 2012-ig tartott. Azt jelentette a "menő urbánus indie hippie", hogy szlim nadrág, nerd szemüveg, néha neon cucc, vagy teljesen monokróm, és teljesen elvont dolgok csinálása és zenék hallgatása. Ma már nehéz egyedinek lenni, mert terjed a hír, hogy mi a menő.
2015. máj. 19. 16:40
4/10 anonim válasza:
Hát ez igazán szánalmas megnyilvánulás volt, kérdező..
További szép életet.
2015. máj. 19. 17:31
5/10 anonim válasza:
"A hippi vagy hipszter 2007-ben éledt újra"
hippi vagy hipszter???!!!
Legalább egy kicsit olvass utána mielőtt ilyen égbe kiáltó búval b*aszott ökörséget leírsz. Legalább egy cikket olvass el a hippi illetve a hipszter "kultúráról" hogy miről szól. Meg fogsz lepődni, mert kib*aszottul távol el a kettő egymástól...
2015. máj. 19. 18:03
6/10 anonim válasza:
5: A hipszter az a modern kori hippi, te okos...:) Annyi különbséggel, hogy a hippi életérzés a 60-as években inkább lázadó, peace-sex-drugs-rock'n'roll volt, elvont öltözködéssel, a hipster pedig a mai kori hippi, csak már jóval a módosabb fiatalok közül jön ki. Szóval hipszter kb. elvontság + pénz + egyediség, hippi: szpirit, elvontság, lázadás.
2015. máj. 19. 20:47
7/10 Veró2003 válasza:
Hagy öltözködjenek úgy az emberek ahogy akarnak. Szerintem eleve jobb egy fejpántos gyereket látni mint egy őrültet tudom is én milyen marhaságot művelve. Rejtsék el az emberek a stílusukat, egyéniségüket mert te a hippiket más kategóriába tetted?? Nem lesz jobb kedved ha szembe jön veled egy vidám ember és rád mosolyog???
2015. júl. 12. 17:15
8/10 fairygirly012 válasza:
Kedves 2-es!
Mielőtt annyira elkezdenek okoskodni, előbb tanulj meg magyarul!
2016. febr. 10. 16:42
9/10 anonim válasza:
utolsó, most minek kell belekötni? teljesen igazat mondott, basszus
2016. jún. 27. 22:37
10/10 anonim válasza:
Én azt vallom, hogy igazi hippik mindig voltak, és lesznek is. Az az életforma, szabadság, ha már itt tartunk, összetartás, a természet iránti maximális tisztelet és szeretet belülről fakad. Igen, a trendben szerepelnek a régre visszanyúló gyökerek, és nem csak a "hippik" divatjára gondolok. Nyugodt lelkiismerettel jelentheti ki minden olyan ember magáról, hogy igazi hippi, ha úgy érzi! Ostobaig erről vitát nyitni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!