Férfi nadrágból hol lehet feszülőset venni?
Én kínaikban szoktam nagyon feszülős csőgatyákat venni. :) Persze ritkább ami teljesen feszes is, és sztreccses is, de azért lehet jókat találni. Van olyan kínais super-skinny gatyám ami tényleg full feszülős bokától derékig, szinte mint egy farmerleggings. :)
Te milyet szeretnél, hol feszüljön? Gondolom neked is alap, hogy fenéken és elöl is, meg combon és vádlin is feszüljön. Ha csak ezek a lényeges pontok, akkor ilyeneket lehet találni elég sokat a kínaikban 4-6000 között. Ha viszont szereted, ha a bokádra is teljesen ráfeszül, akkor ilyet nehezebb lesz találni, de nem lehetetlen. Viszont sokkal egyszerűbb, ha beszűkíted, vagy beszűkítteted. Egy varrónő párszáz forintért beszűkíti neked vádlitól bokáig úgy, hogy a bokádon is tapadós lesz. Gyakorlatilag rád szabja. Viszont mindenképpen jó sztreccses legyen az alapanyag, mert különben nem tudod majd áthúzni a lábfejeden. Érdemes amúgy cipzárt is tenni a bokához, mert akkor feszülősebbre meg lehet varrni. Nekem is volt ilyen cipzáros gatyám, a kedvencem volt. :)
# 4: Köszi
# 5: Nagyon könnyű életed lehet, ha bokára is tudsz gyúrni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!