Van olyan oldal, ahol láthatom, hogy x színhez milyen szín illik?
Nincs nagy érzékem hozzá (ffi vagyok).
Érdekelne, hogy van -e olyan oldal, adatbázis, ahol láthatom hogy mely színhez mely színek illenek. Olyan kellene, ami végigveszi az összeset. Van ilyen oldal?
Szerintem érdemes elmenni egy szín és stílus tanácsadásra. Persze nem a feminát olvasgatni, hogy ha szőke vagy akkor biztos ez vagy az áll jól.
Kb. 10 éve voltam szín tanácsadáson és azóta sokszorosan behozta az árát. Azelőtt viszonylag sok ruhát szórtam ki, amik vásárláskor tetszettek, úgy éreztem ezek lesznek a kedvenc darabok, azonban 1-2 hét múlva azt gondoltam róluk, hogy szépek-szépek, de nincs kedvem felvenni. A tanácsadás óta egyetlen ilyen darabom sem volt.
Kapsz egy színkártyát is, hogy eleinte vásárláskor tudd, hogy milyen színű ruhákat érdemes venni. Később kártya nélkül is nagy valószínűséggel meg tudod majd mondani mi az ami jó Neked.
én a sims3-mat használom erre
bármennyire nevetséges :)
mindenféle ruha van, és átszinezhető bármilyen szintre, textúrát tehetsz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!