Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan oldal, ahol láthatom...

Van olyan oldal, ahol láthatom, hogy x színhez milyen szín illik?

Figyelt kérdés

Nincs nagy érzékem hozzá (ffi vagyok).

Érdekelne, hogy van -e olyan oldal, adatbázis, ahol láthatom hogy mely színhez mely színek illenek. Olyan kellene, ami végigveszi az összeset. Van ilyen oldal?

2015. máj. 18. 19:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Öltözködéshez, természetesen, nem kertrendezéshez. : )
2015. máj. 18. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
2015. máj. 18. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes elmenni egy szín és stílus tanácsadásra. Persze nem a feminát olvasgatni, hogy ha szőke vagy akkor biztos ez vagy az áll jól.

Kb. 10 éve voltam szín tanácsadáson és azóta sokszorosan behozta az árát. Azelőtt viszonylag sok ruhát szórtam ki, amik vásárláskor tetszettek, úgy éreztem ezek lesznek a kedvenc darabok, azonban 1-2 hét múlva azt gondoltam róluk, hogy szépek-szépek, de nincs kedvem felvenni. A tanácsadás óta egyetlen ilyen darabom sem volt.

Kapsz egy színkártyát is, hogy eleinte vásárláskor tudd, hogy milyen színű ruhákat érdemes venni. Később kártya nélkül is nagy valószínűséggel meg tudod majd mondani mi az ami jó Neked.

2015. máj. 18. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy nem azon múlik, hogy ki milyen nemű. A volt párom fotolaboráns volt. Első ránézésre tudta, ha egy kép sárga, míg én percekig nézegettem és bizonytalanul rákérdeztem :D Mint a legtöbb dolog: Érdeklődés és gyakorlat kérdése.
2015. máj. 18. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:

én a sims3-mat használom erre

bármennyire nevetséges :)

mindenféle ruha van, és átszinezhető bármilyen szintre, textúrát tehetsz rá

2015. máj. 19. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!