Ezek közül melyik cipőmárkát ajánlanátok? TAPASZTALATOK!
Adidas, Nike, Vans, Puma, Lacoste cipőmárkákról lévő tapasztalatok érdekelnének.
Nekem a baj a cipőimmel az, hogy vagy kettétörik a talpa, vagy még a jobb eset, hogy leválik.
Most vettem egy Gracelandosat, 2 hó se kellett és már jön szét a ragasztás.
Már nem nő a lábam, így most beáldoznék egy jobb cipőre, max. 20 ezerig, de ez már nagyon max.
Lényeg, hogy strapabíró legyen, garanciás és a rosszabb időt is tűrje. Ha tudtok, akkor linkelhettek is. :)
Egy lány. :)
a graceland nagyon hitvány minőség. viszont deichmanos ahol pöccre kicserélik a cipőket.
a fenti márkákból az adidast, nike-t ajánlom. plusz ami még fontos, h minden alkalommal jól tedd el a vásárlást igazoló blokkot, h gond esetén ki tudd cseréltetni
Én azért szoktam gracelandot venni, mert:
1: 10-ből 8 graceland cipő rossz, de néha kofogom a maradék kettőt, ami nem megy tönkra
Illetve 2: Pont azért, mert folyton tönkremegy. Visszaviszem a szezon végén a tönkrement cipőt és levásárolom és így lesz cipőm a következő szezonra...😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!