Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen méretnek felel meg?...

Milyen méretnek felel meg? Mivel lehet helyettesíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy olyan gondom, hogy nem találok melltartót magamnak.

A mell legszélesebb részén 103cm, a mell alatt 96cm. Elvileg erre 95A melltartó kellene, de nekem az A kosár sosem volt jó, és ilyen méretben nem igazán találok.

Túl vagyok két szülésen, és nem kicsik a melleim. Épp ellenkezőleg. Az A kosár elvileg kicsi melleket takarna, széles háttal, de nem így van.

Olyan Liptai Claudiás alakom van... :D

Szóval az lenne a kérdésem, hogy reális e a 95A, vagy mást ajánlanátok? Esetleg ki kellene próbálni más méretet is???

De milyet?

Köszi előre is a válaszokat!

2010. febr. 24. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:

a 95 az rendben van. nos ha az A-s kosár kicsi, akkor értelemszerűen B vagy C kosár kell.

menj el egy fehérneműboltba és próbáld fel őket. nemlehet ugyanis egyértelmnáen megmondani h neked ez a kosá kell és kész, ugyanis melltartó stílusátó is függhet a kosáméret.

2010. febr. 25. 01:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 95 cm-s mellbőségemre kell C vagy D kosaras melltartó (attól függ, milyen márka). A mell alatti méretem 70 Cm. Neked is simán C-s Vagy D-s kell szerintem.
2010. febr. 25. 16:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat!

Akkor felpróbálok más méretet is!

2010. febr. 25. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!