Néhány kérdésem lenne mielött rendelek.Hallottam hogy a ruhák nem mindig úgy néznek ki ahogy a képen,de én szemüveget akarok rendelni és ,hogy az se mindig úgy néz ki?és 21-31 napon bellűl megérkezik?
Én még soha nem vásároltam az oldalról de ismerem és nekem is sok terméke felkeltette az érdeklődésemet. Konkrét tapasztalatot nem tudok neked mondani, de azt gondolom érdemes elolvasni a véleményeket az adott termékről és ha összességében pozitívak, tehát nincs tele negatív hozzászólásokkal és csalódott vevőkkel akkor szerintem nyugodtan megrendelheted.
2015. máj. 17. 23:17
2/3 KisMedve88 válasza:
Nem ... Én azóta se kaptam meg amit rendeltem
2016. febr. 19. 15:14
3/3 anonim válasza:
Megkell hogy nyugtassalak, barátnőm koleganője kézhezkapta a terméket. Pontosabban egy karórát.
Barátnőm úgyszintén egy karórát és egy szőnyeget rendelt az oldalról, amik már úton vannak. Nem rosszabb mint az eBay.com , ami kb. ugyan olyan oldal lehet mint a wish.com szal.... mindenki magáabn dönti el.
Unokatesóm az eBay-ról rendelget és kézhez kapja....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.