Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a különbség az alkalmi és...

Mi a különbség az alkalmi és a hétköznapi ingek kinézete között?

Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb alkalmi inget simán lehet hétköznapra is hordani, ha az illetőnek elegáns a stílusa. Nyilván egy gyűröttebb anyagú, velúrszerű, farmer vagy flanel ing inkább hétköznapra való.

Selyem, műselyem, szatén ing mondjuk sztem elég hülyén néznek ki hétköznapra hordva, de az emberek egy része ezeket alkalomra sem hordja, mert nem szereti a fényes anyagot.

2015. máj. 17. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
tehát az anyagon múlik?
2015. máj. 17. 18:54
 3/5 anonim válasza:
Nem csak az anyagon, hanem a mintán is. A kockás ingek például teljesen hétköznapiak, de egy jobb blézerrel megspékelve keltheti az elegáns kinézetet, ám amint leveszed a blézert átvedlesz hétköznapi stílusba.
2015. máj. 17. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó, a mintától is függ tényleg. Abroszkockás ing pl. nem néz ki elegánsan, hawaii mintás szintén, vicces mintás szintúgy... de gondolom, ezzel nem mondtam el nagy titkokat :D.
2015. máj. 17. 19:43
 5/5 A kérdező kommentje:
a sima egy színűek inkább az alkalmiak? illetve a gallér számít? legombolt galléros is lehet alkalmi?
2015. máj. 17. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!