Milyen fürdőruha illene hozzám? 16/l
Normális alkatú vagyok legalábbis szerintem:
csípő: 87
derék: 68
mellbőség: 88
combom a legszélesebb részén: 60
173 cm és 60 kg
Az a bajom, hogy elég szégyenlős vagyok, a körülöttem lévő, velem egykorú lányoknak kisebb melle van, és folyton feszélyezve érzem magam ha strandon vagyok, úgy látom, előnytelenül áll fölül a fürdőruha.
A fürdőruhabugyit nem szeretem, jó pár éve fürdősortot is hordok, egyrészt mert meztelennek érzem magam nélküle, a fürdőbugyi olyan keveset takar, és nagyon zavar, mert senkin sem látok sortot, és a sima fürdőbugyik sokkal szebbek, de nem tudom hozzászoktatni magam.
Emellett derekam túl vékonynak látom a csípőmhöz képest, de ezen nem tudok változtatni, ilyen a csontozatom.
Valakinek valami tippje van, hogy milyen fürdőruha lenne jó, esetleg hogy ne legyek ennyire szégyenlős? Nagyon zavar már :(
A 68-as derék pont, hogy nem vékony a 87-es csípőhöz képest... De még a melledhez képest sem vékony.
A shortot felejtsd el, nagyon keveseknek áll jól. A 173 cm-eddel nem vagy hozzá elég magas, hogy ne nyomjon össze optikailag. Vegyél normális bugyit és strandszoknyát, amit csak akkor kell levenned, ha vízbe mész.
Vannak francia bugyis bikinik is.Kinaiban lehet kapni.En is azt hordok mert nem szeretem a sima bikini alsót mivel kicsit narancsbőros a fenekem és így kevésbé látszik meg vastag a combom is.A felso része a bikiniknek rajtam is elállnak. Most en is eppen készülök venni új bikinit és szerintem fodrosat fogok venni vagy olyat ami egy kicsit optikailag nagyitja a mellem mivel sajnos kicsi.(75/B)
17/L
Nagyok a melleid és az szerinted előnytelen? Hol élsz mégis?:) Az pont hogy előnyös! Nem is kicsit!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!