Ilyen paraméterekkel hordhatok még fehér nadrágot?
Figyelt kérdés
szeretnék egy fehér farmert, de félek, hogy csak nagyon vékony lányokon áll jól. képet nem teszek, tudom, úgy lenne pedig a legkönnyebb, de leírom az adataimat:
178cm vagyok, 60 kg, nem vagyok kövér, a lábam szép hosszú, de a combom táján van némi felesleg. főleg a felső résznél és sajnos nem izom. vajon még oké lenne a fehér nadrág rajtam vagy felejtsem el?
2015. máj. 12. 15:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem oké lehet, de figyelj arra vásárlásnál, hogy ne vágjon be.
2/6 anonim válasza:
178 cm és 60 kg? Szerintem kifejezetten vékony lehetsz.
3/6 anonim válasza:
Én 172 vagyok 64 kg-vel, és pont azt méregetem, hogy akkor rajtad hol lehet a fölösleg XD
Biztos tök jó alakod van, szerintem bátran!
Egy női comb meg inkább vastagabb legyen, mint vékonyabb ;)
4/6 anonim válasza:
Nem tudom miért hiszi manapság minden vékony lány hogy hájas a combja, mikor nem is az. 60 kilóval vékony vagy egész biztosan...
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. tudom, hogy számok alapján nem sok, de sajnos combra hízok és nem vagyok izmos se:/
2015. máj. 12. 17:04
6/6 anonim válasza:
Fazontól függ, ha nagyon kiadja a cellulitiszt vagy megereszkedett feneket akkor mindegy, hogy vékony vagy vagy sovány nem jó, mert nagyon látszik fehérben. Neked kell tudnod mennyire problémás a combod és milyen fazonú (mennyire stretch) a nadrág. Skinnyt ne vegyél, ha nem vagy biztos magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!