Fiúk! Ti melyik feliratos pólót viselnétek a legszivesebben?
Figyelt kérdés
A barátomnak szeretnék egy meglepi pólót csináltatni mert nagyon szereti az ilyen feliratosakat. melyik a legjobb?
2015. máj. 10. 23:01
2/11 opened paradise válasza:
A másodikat valamiért nem tudom megnézni...
Az elsőt biztos,hogy nem :D
3/11 anonim válasza:
Alpári az összes, fel nem venném egyiket sem, még ha fizetnének érte akkor sem.
4/11 anonim válasza:
Én se venném fel, de hát nekünk nem tetszik ha a barátodnak tetszik és főleg mert tőled kapja biztos fog örülni neki.
5/11 anonim válasza:
Hát ja, szánalmas az összes, szégyelném ha fel kéne venni utácra.
6/11 anonim válasza:
Ha ő szereti ezeket, akkor biztos örülni fog neki.
Nekem a második nem is megjeleníthető, a másik kettő meg gagyi picit
7/11 anonim válasza:
Ööööizé... ha ilyen a stílusa, akkor neked kell tudnod. Én mindenesetre nem venném fel ezeket, egy fokkal kifinomultabb humorom van, nem ilyen alpári.
9/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudtam az összes képet idecsatolni telóról és a jobbak pont nem ezek voltak xd végül az lett hogy
I LOVE
it when
MY GIRLFRIEND
lets me drink beer
Nagyon örült neki és fel is vette:))
2015. jún. 4. 19:08
10/11 A kérdező kommentje:
Egyébként oké hogy nem tetszik meg szar meg alpári de tanácsot se jobb ötletet nem kaptam csak oltást. Ez is elég gáz:))
2015. jún. 4. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!