Egy hónap múlva az osztályommal bécsi keringőzni fogunk. Nyakpántos ruhám lesz, de nem tudom mit vegyek alá, csak topot hordok mert nincs nagy mellem, sőt elég kicsi. A topnak viszont nem lehet levenni a pántját, vagy vegyek melltartót?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 21:49
1/6 anonim válasza:
háát az alá nem kéne semmit sem venni, de ha úgy érzed akkor olyan toppot vegyél aminek le lehet velli a pántját, ha nem kapsz akkor szerintem melltartót is vehesz:)
3/6 anonim válasza:
szerintem vegyél szilikonpántos melltartót
( pl. van köves is [link] )
4/6 anonim válasza:
dejó , én mindig olyan melleket szerettem volna amihez elég a top :) sztem nehúzz aláá semmit ha formásak a melleid :)
5/6 anonim válasza:
kíínaiiiban lehet pántatlan topot venni 600ért.:D
6/6 anonim válasza:
Sztem vagy vegyél pushupos melltartót, aminek levehető a pántja, és van egy kis szilikoncsík körbe, amivel kicsit hozzátapad a bőrödhöz, így kevésbé csúszik el, az szépen ki is domborítja majd a ruhát, v ne vegyél semmit alá. Döntsd el, melyikkel nézne ki jobban.
A szilikonpánt nem vmi igényes, ilyen köves meg pláne nem kell, nyakbakötős ruhához nem illik még egy-egy pánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!