Azon kivül, hogy márkás és van rajta egy converse cimke
miben különbözik a sima tornacipőtöl?
Az talán kicsit minőségibb, és tovább bírja, meg mindenfajta. Nekem nincs. Tömegcikk. Azt meg nem szeretem. Pedig mennyire szerettem volna 6 éve... :(
2010. febr. 23. 21:29
ez kb olyan h 3 csíkos adidas cipő, vagy 4 csíkos kínai cipő. hát inkább a 3 csíkos.
de ezt leszámítva nekem sosem volt conversem és soha nemis lesz, mert már a könyököm jön ki....
2010. febr. 23. 21:31
nekem minden tavasz és ősz a sportcipővásárlásról szólt mert hülyén járok és pár hónap alatt szétjárom a cipőimet és ezek sem voltak valami olcsók 8-10000Ft aztán kisírtam anyámtól hogy kapja egy 17000 Ft-os converse cipőt. 2,5éve hordom és olyan mintha nemrég vettem volna
2010. febr. 23. 21:32
abban, hogy ezerszer jobb minőségű
én 2 éve hordok 2db-ot felváltva (gyakorlatilag mindig) és tökéletesen néznek ki még mindig :)
2010. febr. 23. 21:34
Egyszer vettem egy kínait, minden nap az volt rajtam, 2 hónap után lejött a talpa és kiszakadt az oldala. Ezzel szemben van 2 conversem, a fehér 2-3 éve van meg, kicsit betört a talpa és belülről kiszakadt a bélése, de ettől hordható. A feketét nem rég vettem, kényelmes, jó viselni :D
2010. febr. 23. 21:39
6/12 A kérdező kommentje:
nekem sajnos szerintem soha sem lessz és nem is kivánom, mindenkinek az van:)
köszi a válaszokat....még várok:)
Az egyetlen különbség tényleg az, hogy a converse tovább bírja.
Én régebben 600ft-ért vettem kínai, abból 5-öt is elhasználtam 1 nyár alatt. Elég nagy nyűg 3 hetente elmenni cipőt venni, és most, hogy rejtélyes okokból felvitte a kínais az árát 1000ft-ra, már nem is éri meg.
Nekem az orra lyukadt ki a tetején, ott ahol hozzáért a lábujjam :P
A concverse-em 2 éves, még nincs baja, de mondjuk mostmár nem is hordom minden nap, csak időnként, amikor olyanom van.
2010. febr. 23. 23:10
Ez a Converse cipő, illetve ez a fajta tornacipő már egyszer divatban volt, kb. 20 éve (akkor voltam 10 éves). Akkor Magyarországon még nem nagyon lehetett Converse márkát kapni, nekem Svédországból hoztak egyet, na akkor tényleg csodaszámba ment. Most viszont már jobban elterjedtek itt a márkás dolgok, így elképzelhető, hogy bizonyos körökben "kinézik" az embert ha márkátlant vesz fel. Amúgy az elsőnek van igaza, tömegcikk, ráadásul már megy ki a divatból, szóval ha most akarsz beújítani, akkor szerintem felesleges.
2010. febr. 24. 06:49
igazából sztem l*fasz különbség sincs köztük :D nem olyan rég vettem egy converse-t 18E ft-ért, és vettem egy kenvelosat így itthoni 'jásztós' cipőnek :D namost. a converse két hónap után leszakadt a lábamról , a kenvelos, ami csupán 3E ft-ba került, még mindig olyan mintha új lenne. am már nem ez az első c.dorkom ami tönkre ment hamar, úgyhogy mostmár eljutottam odáig hogy soha többé nem fogok venni c.dorkot. :S
2010. febr. 24. 14:41
sztem tovább bírja mint a kínai, meg télleg kinéznek ittott ha kínai nem pedig converse. és SZERINTEM ez egy nagy hülyeség, hogy a converse épp most divatos vagy hogy épp most megy ki a divatból. számomra...háát ha nem is "örök divat" de akkoris időtálló, mert kényelmes meg amúgyis tetszik. leszarom ha kimondottan divattalan lenne, valószínűleg akkor is hordanám
2010. febr. 24. 18:30
Kapcsolódó kérdések: