Milyen cipőt vegyek tavaszra/nyárra? ( lány vagyok)
Szerintem ami szép és divatos is, az a balerinacipő, valami kevésbé magas éktalpú és ezek a vékony talpú félcipőszerűségek. Nem tudom, hogy milyen az ízlésed vagy, hogy mennyi idős vagy, de azért megpróbálom. Az üzleteket ne nézd, hogy honnan linkeltem, mármint szerintem ilyesmit mindenhol lehet találni valamint nem is a minta, szín a lényeg, hanem a fazon.
Balerinacipő:
Éktalpú:
Nekem az ilyesmi is tetszik:
sajnos így kicsit nehéz, hogy se az ízlésedet, se a stílusodat nem ismerjük. nem tudom pl milyen színeket hordasz, miket nem szeretsz vagy mennyire vagy kiöltözős fajta. mutatok párat azért, amik nekem tetszenek:D
ebből pl van több szín is és szerintem szoknyához és nadrághoz is jó
ez a fazon is elég király, persze a bojt nem muszáj rá meg lehet egyszínű is, csak a formája miatt mutatom
ha kicsit sportosabb is belefér, akkor ilyesmiket ajánlok
szandálokból nekem most az ilyesmik tetszenek:
A legmegbizhatobb, hogy elmesz egy cipoboltba, es szetnezel, ott altalaban csak a mai trendek vannak.
nezelodj kicsit, ha valami tetszik akkor nezd meg van e a boltban, ha nincs megrendelheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!