Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyar márkákat igyekszem...

Magyar márkákat igyekszem hordani, de ezen kívül mi a jó minőségű márkák még? Német? Magyar márkát tudtok felsorolni?

Figyelt kérdés

Magyar sz.tem: fundango, heavy tools, g.gecco, mission, enzo, thomas jeans, jeans club, j.press, retro, saxoo, budmil.Ez a férfi részleg ami érint:D Ja meg a Tisza.

Én úgy vettem észre hogy nem rossz minőségűek csak drágák.

Ilyen hogy C@A meg New Yorker(fishbone?),Hervis milyen márkák? Én magyaron kivul Pumát szoktam. Kinait hordtam nagyon sokáig szal mielőtt még divatakármi lennék vagy mittudomén, nem tudom milyen a kínai, nem vagyok gazdag egyáltalán de inkább megveszem drágábban.18/F

2010. febr. 23. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Az alapján veszed meg a ruhákat hogy honnan valók??
2010. febr. 23. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
ezek mióta magyar márkák?
2010. febr. 23. 20:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Valahogy jó érzés hogy magyar márkát veszek. De alapbol tetszenek is a termékek ha nem tetszene akkor persze nem venném meg. Második: Tudtommal magyar márkák.
2010. febr. 23. 20:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és arra hogy honnan valók: kíanit azért nem hordok mert hamrabb szétjönnek, és lábam kb tropára ment a kínai cipőktől...
2010. febr. 23. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:

A C&A és a New Yorker német márkák, a Hervis az osztrák cég. De amiket felsoroltál felette, azok tényleg magyarok.:)

Vannak nagyon jó német márkák, pl. a Mustang, az s.Oliver, a Hugo Boss (bár az eléggé drága), a Tom Tailor.

Viszont az olasz márkák a legjobb minőségűek: Replay, Diesel, Armani, Dolce & Gabbana, Benetton

2010. febr. 23. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
"az olasz márkák a legjobb minőségűek" ez igaz, és a legdrágábbak is!
2010. febr. 23. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
hát igen, azt nem mondtam, hogy olcsók;)
2010. febr. 23. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!