Magyar márkákat igyekszem hordani, de ezen kívül mi a jó minőségű márkák még? Német? Magyar márkát tudtok felsorolni?
Magyar sz.tem: fundango, heavy tools, g.gecco, mission, enzo, thomas jeans, jeans club, j.press, retro, saxoo, budmil.Ez a férfi részleg ami érint:D Ja meg a Tisza.
Én úgy vettem észre hogy nem rossz minőségűek csak drágák.
Ilyen hogy C@A meg New Yorker(fishbone?),Hervis milyen márkák? Én magyaron kivul Pumát szoktam. Kinait hordtam nagyon sokáig szal mielőtt még divatakármi lennék vagy mittudomén, nem tudom milyen a kínai, nem vagyok gazdag egyáltalán de inkább megveszem drágábban.18/F
A C&A és a New Yorker német márkák, a Hervis az osztrák cég. De amiket felsoroltál felette, azok tényleg magyarok.:)
Vannak nagyon jó német márkák, pl. a Mustang, az s.Oliver, a Hugo Boss (bár az eléggé drága), a Tom Tailor.
Viszont az olasz márkák a legjobb minőségűek: Replay, Diesel, Armani, Dolce & Gabbana, Benetton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!