Lányok/nők! Nektek hányszor volt olyan, hogy kiszakadt rajtattok a nadrág?
És hogy mentél haza, hogy senki ne lássa?
Nekem most van ilyen. Semmi takaróm nincs és már látszik szerintem a gond. (esetleg laptoptáska, de nem idétlen elől vinni? )
Szerencsére utcán, suliban, melóban még soha. Le is kopogom.
Itthon már előfordult, hogy pont indulás előtt adta meg magát az anyag.
Ilyenkor ha jön jól, ha van kéznél pulcsid is, vagy akár egy blúz a top felett .Mert a derekad köré tudod kötni és takarja a bajt.Velem hál istennek nem történt ilyesmi.
Csak a nejlon harisnyám szakadt ki egyszer a seggénél egy jó nagy darabon, tehát a comb része felé is terjedt egy nagy lyuk.De szerencsére takarta a szoknya.Én mindig átnézem a cuccaim, mikor összehajtogatom (szakmai ártalom, varrónői végzettségem is van).És azonnal feltűnik, ha valahol gyenge egy-két öltés, ilyenkor átvarrom, pár pillanat és meg van előzve a gond.
Olyan nem volt még velem hála istennek, hogy kifejezetten utcán kirepedt volna... viszont negyedévente-félévente sajnos lyukadnak a combomnál a nadrágjaim, mert elég vastag combú vagyok. De az szerencsére nem látványos helyen van, szóval ha egy ideig nem veszem észre, akkor sincs akkora probléma.
Viszont vőlegényemnek egyik este színház után repedt ki a nadrágja hátul... az volt a szerencséje, hogy fekete volt a nadrág, és fekete volt alatta az alsógatya, és sötét volt :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!